Jump to content

Ukaž co máš doma za PC... 2023!!!

Recommended Posts

Ahoj všichni :) 

Jak asi dobře víte, tak každý rok máme nové téma a ukazujeme si naše i vaše aktuální SETUPY :x Vždycky jich máme strašně moc a jeden je lepší než druhý!!!

LETOS BUDEME OPĚT POKRAČOVAT A TÍMTO STARTUJI UKAŽ CO MÁŠ DOMA ZA PC 2023!

(P.S.: Připravujeme soutěž o nejlepší PC roku 2022/2023) a brzy vám na STREAMU představím VÍTĚZE m:Om

Tak se pojďte ukíázat. Předem děkuji za všechny vaše SETUPY 😍😍😍

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích

Můj setup prošel řadou změn :) Samozřejmě RGB nesmí a nikdy nebude chybět :D 

Spíš došlo k přestavbě a přidál OLED telky od Samsungu 😍 Jelikož teď víc tvořím videa hlavně pro KLIPOVÝ Kanál :D Detaily o setupu průběžně aktualizuji na svém profilu. A ano přiznám se kabely pod monitory nejsou hotové a to jsem si pořídil ramena abych se toho zbavil :D  

To vše v nějakém budoucím UPDATU nebo v BONUSECH

20230103_104235.thumb.jpg.df545f87f23ce4ad4ed7e3055d825cea.jpg

• Like 2
Odkaz na příspěvek

@J4N velký respkekt před čistotou kabelů.. Takto minimalistický setup je luxusní :D Sice na mě málo RGB a jeden monitor by na práci nestačil, ale má to své kouzlo 😍 Díky!!

@Harry už by sis mohl pořídit pořádné repráky nebo soundbar🤨🤔 Jinak + za monitor

Odkaz na příspěvek
1 hour ago, David Morávek (Dave) napsal(a):

@J4N velký respkekt před čistotou kabelů.. Takto minimalistický setup je luxusní :D Sice na mě málo RGB a jeden monitor by na práci nestačil, ale má to své kouzlo 😍 Díky!!

@Harry už by sis mohl pořídit pořádné repráky nebo soundbar🤨🤔 Jinak + za monitor

95% času stejně používám sluchátka, tudíž pro nějakou pořádnou sestavu zatím nebyla potřeba. Navíc, to je věc, kterou stejně budu řešit, až se pořádně usadím 😂

• Like 1
Odkaz na příspěvek
Před 18 hodinami, David Morávek (Dave) napsal(a):

Tak ono mys a klavesnica ma farby neznam com som ich nezapol a je vzdy moznost pacnut na chladic farebny vetracik 

• Like 1
Odkaz na příspěvek
  • 2 weeks later...

ano ďalši kolotočar do party FailFish

pracovne by som tento projekt mohol nazvať "Anton chirurg" , cely skoro biely :lul:

20230120_112548.jpg

20230120_123211.jpg

Editoval(a) Division2 Ubisoft
  • Like 2
Odkaz na příspěvek
Před 1 minutou, Harry napsal(a):

Musím říct, že ten white build je nádhernej. Palec hore!

diki... viem si predstavit este dalsie vychytavky ale uz nemali biely zdroj ako minule , ale funkcne aj vykonnoste mi postaci na tento rok...

Odkaz na příspěvek
Před 7 hodinami, Division2 Ubisoft napsal(a):

diki... viem si predstavit este dalsie vychytavky ale uz nemali biely zdroj ako minule , ale funkcne aj vykonnoste mi postaci na tento rok...

je to fakt nádherný...k dokonalosti chybí jen white edice grafiky a kabeláž...

...jinak ten AIO vodník je co za výrobce...respektive má to taky LCD ( nějaký funkce jako možnost zobrazení GIF a jiného...??? )

Odkaz na příspěvek
1 hour ago, Argo37 napsal(a):

...jinak ten AIO vodník je co za výrobce...respektive má to taky LCD ( nějaký funkce jako možnost zobrazení GIF a jiného...??? )

deepcool ls720

Odkaz na příspěvek
  • 1 month later...
On 20. 1. 2023 at 20:29, Argo37 napsal(a):

hrame na želanie pana Argo..... ale už ma dalej prosim netrolujte...mPleb

20230312_175848.jpg

20230312_175905.jpg

20230312_175936.jpg

• Like 1
Odkaz na příspěvek

...Nádhera...já pořád říkám, že takový white build stolního PC s takovou case je nádhera a pastva pro oči...opravdu krásný PC build :x

...škoda, že mám koule jenom si ho sám postavit v PC buildsimulator 1/2 :D

Editoval(a) Argo37
Odkaz na příspěvek
Před 15 minutami, Argo37 napsal(a):

...Nádhera...já pořád říkám, že takový white build stolního PC s takovou case je nádhera a pastva pro oči...opravdu krásný PC build :x

...škoda, že mám koule jenom si ho sám postavit v PC buildsimulator 1/2 :D

pride cas. neries... :HandsUp:

Odkaz na příspěvek
Před 17 hodinami, Division2 Ubisoft napsal(a):

pride cas. neries... :HandsUp:

Bohužel asi už ne...teď jsem chtěl upgrade na nový MSI build s touhle novinkou ....MEG PROSPECT 700R | Herní pouzdro | DALŠÍ HŘIŠTĚ (msi.com)

, ale zatím nikde krom pár zahraničních e-shopů není k dostání a samo za cca 15tisíc ....takže jsem se musel spokojit s MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW ( navíc je to verze P, která nemá přední 3 fan ARGB jako její verze R, která se bohužel u nás neprodává...)

Do toho jsem kopnul starý střeva základní desku + procesor + RAMky + SSD, z původního a obměnil jsem grafiku MSI RTX4070Ti, zdroj a vodníka...

...v létě se chystám na ten zbytek...a to bude zase na cca 5let stačit

Odkaz na příspěvek
Před 3 minutami, Argo37 napsal(a):

Bohužel asi už ne...teď jsem chtěl upgrade na nový MSI build s touhle novinkou ....MEG PROSPECT 700R | Herní pouzdro | DALŠÍ HŘIŠTĚ (msi.com)

, ale zatím nikde krom pár zahraničních e-shopů není k dostání a samo za cca 15tisíc ....takže jsem se musel spokojit s MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW ( navíc je to verze P, která nemá přední 3 fan ARGB jako její verze R, která se bohužel u nás neprodává...)

Do toho jsem kopnul starý střeva základní desku + procesor + RAMky + SSD, z původního a obměnil jsem grafiku MSI RTX4070Ti, zdroj a vodníka...

...v létě se chystám na ten zbytek...a to bude zase na cca 5let stačit

štastlivec, na 5 rokov, ja som so svojou 3090kou nevydrzal ani par mesiacov a tom som chcel menit koncom roka alebo ked bude nieco zaujimave, asi mi šibe už. neberte si zo mna priklad. je to choroba mFacepalmm:FeelsBadMan:mPleb

p.s.  ako osbne by som nekupil uz skrinu s prednym "nahonom" , teraz sme davali tu moju byvalu grafiku do NZXT H710 a je to otras, teploty ževraj ma 85°C jadro a 95°C pamäte. som šokovany, ja som mal 62°C jadro a 84°C ram na gpu. brutus. súčastná grafika je vo fanstope skoro vkuse, 28°C idle, 55°C max . som šokovany normalne.

Editoval(a) Division2 Ubisoft
Odkaz na příspěvek
Před 9 hodinami, Division2 Ubisoft napsal(a):

štastlivec, na 5 rokov, ja som so svojou 3090kou nevydržel ani pár mesiacov a tom som chcel meniť koncom roka alebo ked bude nieco zaujmavé, asi mi šibe už. neberte si zo mna příklad. je to choroba mFacepalmm:FeelsBadMan:mPleb

p.s. ako osbne by som nekupil už skrinu s prednym "nahonom" , teraz sme davali tu moju byvalu grafiku do NZXT H710 a je to otras, teploty ževraj má 85°C jadro a 95°C pamäte. som šokovany, ja som mal 62°C jadro a 84°C ram na GPU. Brutus. súčastná grafika je vo fanstope skoro vkuse, 28°C idle, 55°C max . som šokovaný normalně.

m:Om... COŽE... WTF, co to je za haluz :Haha:... Já právě mám od určité doby jenom skříně z tahem z přední pozice směrem dozadu a na horní pozice a teploty luxusní...

... a to předchozí PC case od MSI byla napůl s teperovaným sklem a druhá polovina mřížky+prachový filtry ( imho ten prachovej filtr na horní pozici jsem samo sundal páč pak byl průtok vzduchu lepší a teploty +/- o 3°C nižší ) a AIO vodník MSI 240R na horní pozici perfektně chladil mimo zátěž cca 30°C v zátěži nešla teplota nad 65°C

... až potom po cca roce, kdy jsem začal mít problém kvůli špatný sérii těch vodníků ( při výrobě docházelo v některých sériích k nětěsnosti a díky tomu se v okruchu tvořil bordel a usazoval se na bloku CPU = staření od MSI a okamžitá reklamace u všech těhle vodníků ) tak byl prů..., protože teploty právě mimo zátěž cca 60°C a při zátěži přes 85°C a CPU začalo trolovat... nedalo se vůbec hrát... Max. na i-net...m:Om

... takže reklamace i u mě a to jsem si připlatil za první AIO s LCD displejem :HandsUp:

Nicméně k těm teplotám... i v mém starém PC, kde jsem byl s case Corsair Obsidian 650D Corsair 650D Obsidian Series, černá, bez zdroje | CZC.cz jenom na vzduchem chlazeným MSI CoreFrozr XL MSI Core Frozr XL | CZC.cz tak tady jsem měl doslova lednici a v létě jak občas rád používám tzv. s prstem v nose...mZamyslenym

Teď právě jak jsem psal jsem po 1.fázi upgradu na nový MSI build ( jsem možná magor, ale krom tý jediný reklamace MSI AIO vodníka mě tyhle HW komponenty nikdy nezradili ) a mám teda PC case MSI MPG VELOX 100P MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW, černá 306-7G18P21-809 | CZC.cz , kde mám poprvý grafiku ve vertikální poloze a většího AIO vodníka MSI MEG CoreLiquid S360 MSI MEG CoreLiquid S360 9S6-6A0521-001 | CZC.cz , který je fakt luxusní ( jediný co nemá oproti těm předchozím je ARGB ventilátorů ) a jeho IPS displej umí zobrazit úplně všechno krom PECKA chlazení CPU

... defacto teď, když píšu tuhle, slohovku a procák je se zbytkem v klídku:lul:, tak veškerý teploty včetně ssd, grafiky ( který samo stojí i ventilátory a chladí se pasivně ), tak teploty uvnitř case jsou na 28°C, procesor 30°C

Podle mě tam bude někde chyba tý case samotný, protože má sice přední pozice 3x120mm, ale při zavřeným předním panelu podle mě ten airflow není nic moc, když nasává jenom těma bočníma škvírama... schválně bych zkusil sundat jak přední tak i horní panel a uvidíte jak to bude hned jinak dýchat... bohužel to bude vypadat jak očesaná škodovka na vrakárně... :p epecry:

Odkaz na příspěvek
Před 9 hodinami, Argo37 napsal(a):

Podle mě tam bude někde chyba tý case samotný, protože má sice přední pozice 3x120mm, ale při zavřeným předním panelu podle mě ten airflow není nic moc, když nasává jenom těma bočníma škvírama... schválně bych zkusil sundat jak přední tak i horní panel a uvidíte jak to bude hned jinak dýchat... bohužel to bude vypadat jak očesaná škodovka na vrakárně... :p epecry:

presne tak, katastrofalny airflow , ešte ževraj vysadil predne ventilatory. ale narast teplôt o 23°C je šokujuci.  grafika sama o sebe bez pridavneho chladenia v otvorenom priestore nedosiahla viac ako 71°C.  je to v zaruke, dotyčny sa môže sťažovať. ale podla mna ho pošlu kade lahšie.  na zaver len že , už som skusil kadejake skrine, spôsoby chladenia a súčastný koncept je najefektivnejši.

Odkaz na příspěvek
  • 1 month later...

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...