mrtafix 0 Zveřejněno Prosinec 25, 2022 Report Share Zveřejněno Prosinec 25, 2022 Zdravím Chtěl bych si zakoupit tyto paměti ram KF436C16RBK2/16 v kombinaci nejspíše s ASUS TUF GAMING B550M-PLUS. Na stránkám výrobce zakl. desky. tyto ram nejsou vypsané jako podporované. Jenomže po nějakém hledání jsem zjistil že vlastně s aktuální nabídky ramek ( mironet, alza, czc atd..) od značky kingston vlastně nemá asus vypsanou podporu pro žádné. V seznamu podporovaných jsou buď staré modely které se vetšinou už ani neprodávájí nebo jsou to kity která mají cenu 2x až 3x vyšší než co mám vybráno. Zajímalo by mě tedy jestli prostě asus neaktualizoval podporu ram a já si proto můžu tuhle kombinaci s klidem dovolit. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 37 Zveřejněno Prosinec 26, 2022 Report Share Zveřejněno Prosinec 26, 2022 Před 11 hodinami, mrtafix napsal(a): Zdravím Chtěl bych si zakoupit tyto paměti ram KF436C16RBK2/16 v kombinaci nejspíše s ASUS TUF GAMING B550M-PLUS. Na stránkám výrobce zakl. desky. tyto ram nejsou vypsané jako podporované. Jenomže po nějakém hledání jsem zjistil že vlastně s aktuální nabídky ramek ( mironet, alza, czc atd..) od značky kingston vlastně nemá asus vypsanou podporu pro žádné. V seznamu podporovaných jsou buď staré modely které se vetšinou už ani neprodávájí nebo jsou to kity která mají cenu 2x až 3x vyšší než co mám vybráno. Zajímalo by mě tedy jestli prostě asus neaktualizoval podporu ram a já si proto můžu tuhle kombinaci s klidem dovolit. Ahoj, shodou okolností mám stejné RAMky (akorát teda 2x8GB s 3200Mhz) a desku (tu mám akorát v ATX verzi). Já jsem kompatibilitu hledal přes stránku https://pangoly.com/en/compatibility/asus-tuf-gaming-b550-plus/ram. S mými RAMkami jsem problém s kompatibilitou neměl, takže bys neměl mít ani ty Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď