SPRInGtrap 0 Zveřejněno Prosinec 11, 2022 Report Share Zveřejněno Prosinec 11, 2022 Mám takový problém. RGB Fusion mi přestal detekovat ramky (Fury Renegade RGB). Z ničeho nic, nevíte někdo co s tím? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
D2U 650 Zveřejněno Prosinec 11, 2022 Report Share Zveřejněno Prosinec 11, 2022 Před 1 hodinou, SPRInGtrap napsal(a): Mám takový problém. RGB Fusion mi přestal detekovat ramky (Fury Renegade RGB). Z ničeho nic, nevíte někdo co s tím? sem tam mi vypadnu moje aorus ramky. nic vynimocne. stale vychadzaju nove verzie fusion. je to dost nespolahlivy softver... a to mam dosku grafiku a ramky gigabyte. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Prosinec 12, 2022 Report Share Zveřejněno Prosinec 12, 2022 Upřímně mám stejný problém. Ono to občas najde a někdy ne, ale jak píše @Division2 Ubisoft, tak ten software nefunguje moc spolehlivě a osobně bych doporučil ovládat ty RAMky spíš přes jejich vlastní software 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď