Koment. cz 4 Zveřejněno Listopad 23, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2022 čau mám oneplus nord 2 a když se připojím na wifi tak chvilku běží normálně ale po chvilce spadne extrémě rychlost a jede třeba na 50 kb/s, nevíte čím by to mohlo být ?? dělá mi to snad na všech sítích Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Listopad 23, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2022 Před 2 hodinami, Koment. cz napsal(a): čau mám oneplus nord 2 a když se připojím na wifi tak chvilku běží normálně ale po chvilce spadne extrémě rychlost a jede třeba na 50 kb/s, nevíte čím by to mohlo být ?? dělá mi to snad na všech sítích předpokládám, že máš vypnutý data a v nastavení máš jako prioritu wifi pokud je k dispozici...??? Pokud ano zkus jestli není nějaká aktualizace a taky restartovat zařízení...takový to kolečko základních úkonů, které by měli vyloučit základní chybičky...pokud i přes to vše wifi nepracuje jak má obrátil bych se na servis s reklamací pokud je telefon v záruce...pokud ne tak klasická oprava... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Koment. cz 4 Zveřejněno Listopad 23, 2022 Author Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2022 Před 35 minutami, Argo37 napsal(a): předpokládám, že máš vypnutý data a v nastavení máš jako prioritu wifi pokud je k dispozici...??? Pokud ano zkus jestli není nějaká aktualizace a taky restartovat zařízení...takový to kolečko základních úkonů, které by měli vyloučit základní chybičky...pokud i přes to vše wifi nepracuje jak má obrátil bych se na servis s reklamací pokud je telefon v záruce...pokud ne tak klasická oprava... restart pomůže tak na dva dny a potom se to vrátí Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Listopad 23, 2022 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2022 Před 2 hodinami, Koment. cz napsal(a): restart pomůže tak na dva dny a potom se to vrátí Tak potom projít nainstalovaný aplikace jestli náhodou některá z nich není za tohle způsobilá...můžeš si vzpomenout kdy to cca začalo blbnout...občas právě některý aplikace tzv. 3 stran nadělají víc škody než užitku... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď