Dangel 223 Zveřejněno Červenec 2, 2022 Report Share Zveřejněno Červenec 2, 2022 Po dlouhé době vypalování sítnic jsem se rozhodl udělat nové Téma, tentokrát zaměřené na použití v noci... stránka je hozena záměrně do tmavě modré, jelikož mi přišlo že se to sem hodí asi nejvíce... a zároveň je to celkem příjemné pro oči. Samozřejmě to není asi úplně všude a chtělo by to určitě další dodělávky v některých místech... Takže pokud nějaké takové místo, které vám i v nočním režimu stále vypaluje oči, prosím pošlete kde ho najdu, děkuji! Jinak pro přístup k nočnímu režimu se nabízí hned 3 způsoby... Jeden čistě pro počítač: Jeden společný pro všechny skrze menu ve spodní části stránky: A pak také mobilní verze, která je více "pohodlná" na přepnutí a tak hned nahoře je v tuto chvíli "základní" nadepsané tlačítko... časem tomu možná vyrobím ikonku: ¨ Snad se vám toto nové obohacení bude líbit stejně jako mě a bude sloužit dobrému účelu! 5 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 869 Zveřejněno Červenec 2, 2022 Report Share Zveřejněno Červenec 2, 2022 Love it! Jako upřímně vypadá to fakt peckově. Možná bych pak i přidal automatickou detekci. 1 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď