Patrik Pánis 1 Zveřejněno Červen 23, 2022 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2022 Ahojte, Mám taký problém, že keď som preinštalovával windows ktorý je na HDD, tak sa mi počas toho paradoxne pokazil ventilátor na notebooku. Takže mi začal vypisovať, že CPU fan nepracuje správne. No a počas toho ako sa windows preinštalovával tak sa samozrejme aj niekoľko krát reštartuje ten ntb a potom to preinštalovanie ako keby zlyhalo. Ventilátor je už opravený a keď sa chcem znova nabootovať z toho HDD tak mi to napíše toto: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation." ale keď dám "OK" tak zase to isté a stále dookola. Neviete čo s tým? Ja ten HDD viem aj pripojiť do iného pc, mám tú redukciou na USB a normálne ho načíta a viem si pozrieť aj súbory čo sú v ňom. Ďakujem za pomoc. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
D2U 643 Zveřejněno Červen 23, 2022 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2022 (upraveno) Před 9 hodinami, Patrik Pánis napsal(a): Ahojte, Mám taký problém, že keď som preinštalovával windows ktorý je na HDD, tak sa mi počas toho paradoxne pokazil ventilátor na notebooku. Takže mi začal vypisovať, že CPU fan nepracuje správne. No a počas toho ako sa windows preinštalovával tak sa samozrejme aj niekoľko krát reštartuje ten ntb a potom to preinštalovanie ako keby zlyhalo. Ventilátor je už opravený a keď sa chcem znova nabootovať z toho HDD tak mi to napíše toto: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation." ale keď dám "OK" tak zase to isté a stále dookola. Neviete čo s tým? Ja ten HDD viem aj pripojiť do iného pc, mám tú redukciou na USB a normálne ho načíta a viem si pozrieť aj súbory čo sú v ňom. Ďakujem za pomoc. V Preklade, chce to od teba aby si "ZNOVA" nastartoval instalacny proces... a nepokusal sa spustat poskodeny system z HDD, ale instalaciu z USB,,,napriklad. Editoval(a) Červen 24, 2022 Division2 Ubisoft Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď