Dasty 0 Zveřejněno Červen 21 Report Share Zveřejněno Červen 21 Ahoj, už dlouho sleduji propady fps na hodně hrách, napriklad v oblastech jako jsou města (novigard) ale i v lolku, zkusil jsem naspamovat co nejvice blbosti na obrazovku, přes to, že hra byla na 20 fps, grafika byla využita na 4%, nevíte čím to je ? Drivery jsem včera reinstalloval Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 23 Zveřejněno Červen 21 Report Share Zveřejněno Červen 21 (upraveno) 1 hour ago, Dasty napsal(a): Ahoj, už dlouho sleduji propady fps na hodně hrách, napriklad v oblastech jako jsou města (novigard) ale i v lolku, zkusil jsem naspamovat co nejvice blbosti na obrazovku, přes to, že hra byla na 20 fps, grafika byla využita na 4%, nevíte čím to je ? Drivery jsem včera reinstalloval No určitě tam hraje i faktor, že hry typu LoL, Dota, CS:GO nejsou obecně náročné na grafickou kartu, ale na hlavně CPU, díky tomu si můžeš tyhle hry zahrát i třeba na noťasu, který nemá dedikovanou GPU. Jinak by rozhodně nebylo od věci napsat, jaké komponenty máš, ať se lépe orientujeme Editoval(a) Červen 21 domas135 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dasty 0 Zveřejněno Červen 21 Author Report Share Zveřejněno Červen 21 Před 35 minutami, domas135 napsal(a): No určitě tam hraje i faktor, že hry typu LoL, Dota, CS:GO nejsou obecně náročné na grafickou kartu, ale na hlavně CPU, díky tomu si můžeš tyhle hry zahrát i třeba na noťasu, který nemá dedikovanou GPU. Jinak by rozhodně nebylo od věci napsat, jaké komponenty máš, ať se lépe orientujeme CPU: AMD 2400g Gpu: amd rx 5500xt 8gb ps: 550w be quiet! 11 tušim mother board: asus b450+ tomahawk ramky: 16 gb 3000mhz Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 14 Zveřejněno Červen 21 Report Share Zveřejněno Červen 21 Před 20 minutami, Dasty napsal(a): CPU: AMD 2400g Gpu: amd rx 5500xt 8gb ps: 550w be quiet! 11 tušim mother board: asus b450+ tomahawk ramky: 16 gb 3000mhz Jsi si jistej, že hraješ přes dedikovanou a ne integrovanou? 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dasty 0 Zveřejněno Červen 21 Author Report Share Zveřejněno Červen 21 Mám hdmi kabel v dedikovane Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 14 Zveřejněno Červen 21 Report Share Zveřejněno Červen 21 Dobrá, jen jsem chtěl vyloučit, že omylem jedeš přes integrovanou 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 821 Zveřejněno Červen 22 Report Share Zveřejněno Červen 22 Ahoj a jak dlouho se to projevuje? Jelo to někdy normálně? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dasty 0 Zveřejněno Červen 22 Author Report Share Zveřejněno Červen 22 ne, jde to takhle spatne od zacatku na obrazku mam využití gpu 40% a 40 fps Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď