Tomáš Mizera 0 Zveřejněno Červen 19, 2022 Report Share Zveřejněno Červen 19, 2022 Ahoj. Jakou z Vašich vzorových sestav byste doporučili na hry typu Ark survival, Rust, GTA5? Děkuji. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dangel 224 Zveřejněno Červen 19, 2022 Report Share Zveřejněno Červen 19, 2022 Sice neznáme v jakém rozlišení, nastavení či obnovovací frekvenci očekáváš výsledky. Reálně se nejvíce za současných cen vyplatí ta kolem 40k, ale popravdě pro FullHd rozlišení to bude u uvedených her naprosto zbytečný. Pokud máš na to rozpočet a budeme se bavit o rozlišení FullHd 140 / qhd 75 tak vem tu kolem 30k, jen bych možná lehce něco poupravil... Předpokládám že budeš asi chtít přidat HDD na hry, nebo třeba vzít o něco lepší základní desku. Pokud dáš rozpočet do kterého by jsi se chtěl vést / bližší parametry požadavků her, budu schopen poradit přesněji 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Mizera 0 Zveřejněno Červen 20, 2022 Author Report Share Zveřejněno Červen 20, 2022 Před 15 hodinami, Dangel napsal(a): Sice neznáme v jakém rozlišení, nastavení či obnovovací frekvenci očekáváš výsledky. Reálně se nejvíce za současných cen vyplatí ta kolem 40k, ale popravdě pro FullHd rozlišení to bude u uvedených her naprosto zbytečný. Pokud máš na to rozpočet a budeme se bavit o rozlišení FullHd 140 / qhd 75 tak vem tu kolem 30k, jen bych možná lehce něco poupravil... Předpokládám že budeš asi chtít přidat HDD na hry, nebo třeba vzít o něco lepší základní desku. Pokud dáš rozpočet do kterého by jsi se chtěl vést / bližší parametry požadavků her, budu schopen poradit přesněji Rozpočet mám max. 45k se vším všudy, tedy win, monitor aj. Pro upřesnění, počítač chci pro syna k 12. narozeninám. Do profilu jsem uvedl, na čem hrajeme doteď. Já jsem na tohle trochu antitalent, vše odkoukávám z videí. Čekal jsem, že dám tak 25k, jenže, jak dlouho by mu to vystačilo.. Vše hrajeme na fullHD, ovšem FPS občas dost kolísají. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dangel 224 Zveřejněno Červen 22, 2022 Report Share Zveřejněno Červen 22, 2022 Vzhledem k rozpočtu jsem si dovolil lehce upravit tu původní 30k sestavu. Odkaz na novou sestavu je zde. Naprosto upřímně je trochu škoda, že se do toho počítají periférie... jinak by se tam dalo dát I5 12600KF, který bych tam viděl daleko radši. Ale což. Přidal jsem do ní: 27" monitor s rozlišením 2560x1440 a frekvencí 165hz, 10 bit barvou a jasem 350nits. Jsem si jistej, že ten monitor v tuhle chvíli nevyužijete na jeho plný potenciál. Zároveň je to právě toto místo kde lze ušetřit (zmíněno později). 2TB HDD disk primárně jako uložiště her A pak i nějaké periférie které jsou přibližný cenový odhad toho co by za to člověk asi chtěl dát.. Upřímně z hlediska myšky bych nechal syna vybrat co mu bude sedět do rukou nejvíce v nějakém kamenném obchodě. Zároveň si nemyslím, že HyperX sluchátka jsou kdoví jak dobrá, ale pro hraní to stačí a mají mikrofon. Upřímně nemůžu úplně s klidným svědomím nijak výrazně ušetřit na těchto hračkách jen, aby se tam nacpala oficiální licence na Windows 11... Je mi líto, ale 3500 není hodnota woken, Microsofte. A ačkoliv je mi jasné, že zde budete mít krapet pochybnosti co se týče mého rozhodnutí, doporučil bych jít spíše skrze licenci z Aukra. Naprosto upřímně je mi jasný, že zdroj těch klíčů je krapet pofidérní, ale reálně jsem to v případě již pár lidí v mém okolí použil a ačkoliv jsem jednou musel psát prodejci, že klíč nefunguje (byl mi poslán nový, funkční), tak si myslím že přidaná práce za přínos k celkovému pocitu z počítače opravdu pomůže. V případě že se vám nápad na zdroj té licence nelíbí natolik, že skousnete dát MS 3500, tak bych asi nahradil právě monitor za něco jako: Philips 242E1GAJ Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 887 Zveřejněno Červen 23, 2022 Report Share Zveřejněno Červen 23, 2022 Před 14 hodinami, Dangel napsal(a): Vzhledem k rozpočtu jsem si dovolil lehce upravit tu původní 30k sestavu. Odkaz na novou sestavu je zde. Naprosto upřímně je trochu škoda, že se do toho počítají periférie... jinak by se tam dalo dát I5 12600KF, který bych tam viděl daleko radši. Ale což. Přidal jsem do ní: 27" monitor s rozlišením 2560x1440 a frekvencí 165hz, 10 bit barvou a jasem 350nits. Jsem si jistej, že ten monitor v tuhle chvíli nevyužijete na jeho plný potenciál. Zároveň je to právě toto místo kde lze ušetřit (zmíněno později). 2TB HDD disk primárně jako uložiště her A pak i nějaké periférie které jsou přibližný cenový odhad toho co by za to člověk asi chtěl dát.. Upřímně z hlediska myšky bych nechal syna vybrat co mu bude sedět do rukou nejvíce v nějakém kamenném obchodě. Zároveň si nemyslím, že HyperX sluchátka jsou kdoví jak dobrá, ale pro hraní to stačí a mají mikrofon. Upřímně nemůžu úplně s klidným svědomím nijak výrazně ušetřit na těchto hračkách jen, aby se tam nacpala oficiální licence na Windows 11... Je mi líto, ale 3500 není hodnota woken, Microsofte. A ačkoliv je mi jasné, že zde budete mít krapet pochybnosti co se týče mého rozhodnutí, doporučil bych jít spíše skrze licenci z Aukra. Naprosto upřímně je mi jasný, že zdroj těch klíčů je krapet pofidérní, ale reálně jsem to v případě již pár lidí v mém okolí použil a ačkoliv jsem jednou musel psát prodejci, že klíč nefunguje (byl mi poslán nový, funkční), tak si myslím že přidaná práce za přínos k celkovému pocitu z počítače opravdu pomůže. V případě že se vám nápad na zdroj té licence nelíbí natolik, že skousnete dát MS 3500, tak bych asi nahradil právě monitor za něco jako: Philips 242E1GAJ Ono ve skutečnosti ani ten Windows kupovat nemusíš. Má to pak svoje limitace, ale i ty se dají jednoduše očůrat 😅 Někdy to po tobě ten klíč ani dokonce nechce 🤷♀️ Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď