danko cizmar 0 Zveřejněno Červen 5 Report Share Zveřejněno Červen 5 neviem či si mám kúpiť fera 5 dual fan alebo iba základnú Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 810 Zveřejněno Červen 6 Report Share Zveřejněno Červen 6 Ahoj, hele z mojí zkušenosti druhý větrák na teploty reálně nepomůže a akorát dělá větší hluk, takže bych bral normálně single fan verzi. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 12 Zveřejněno Červen 6 Report Share Zveřejněno Červen 6 I v single fan verzi je to celkem hučák 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 810 Zveřejněno Červen 6 Report Share Zveřejněno Červen 6 Před 17 minutami, Kmínek napsal(a): I v single fan verzi je to celkem hučák To mi zrovna nepřijde. Jakože možná ten zvuk je silnější, ale na takové frekvenci, kde to zase není otravné. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Kmínek 12 Zveřejněno Červen 6 Report Share Zveřejněno Červen 6 Před 58 minutami, milanfon napsal(a): To mi zrovna nepřijde. Jakože možná ten zvuk je silnější, ale na takové frekvenci, kde to zase není otravné. V idle a mírný zátěži je to ještě v pohodě, ale pokud jde do plných, tak je slyšet. Mě to třeba vadilo, ale to je subjektivní pocit. Jinýmu to vadit nemusí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 810 Zveřejněno Červen 6 Report Share Zveřejněno Červen 6 Před 1 hodinou, Kmínek napsal(a): V idle a mírný zátěži je to ještě v pohodě, ale pokud jde do plných, tak je slyšet. Mě to třeba vadilo, ale to je subjektivní pocit. Jinýmu to vadit nemusí. Ono tam taky záleží kus od kusu. A hlavně mě přijde zbytečné to jet na plnou rychlost. Minimální benefit. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď