Tomkano 4 Zveřejněno Květen 14, 2022 Report Share Zveřejněno Květen 14, 2022 Ahoj mám alza Pc so skriňou SXT Shadow-2085 a potrebujem dať preč front panel aby som mohol primontovat ďalšie fany ale nejde mi to dať preč, sú tam také cupliky na ktorých by to malo držať ale sú neprístupné a nedajú sa takmer vôbec stlačiť, nikde na nete som nenašiel návod a alza ku skrinke návod taktiež nedala tak neviem ako to mám odmontovať Nevie mi niekto prosím poradiť? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 869 Zveřejněno Květen 14, 2022 Report Share Zveřejněno Květen 14, 2022 Ahoj, detailnější fotka by nebyla? Z mé zkušenosti musíš u těchto skříní většinou chytit přední panel a pořádně zabrat. Ono to povolí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomkano 4 Zveřejněno Květen 14, 2022 Author Report Share Zveřejněno Květen 14, 2022 Ahoj, ja sa bojim že keď zaberem tak utrhnem tie cupliky, to sú také že nacvaknut idú lahko ale rozobrať tak to musíš stlačiť a potlačiť, zajtra odfotim Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomkano 4 Zveřejněno Květen 14, 2022 Author Report Share Zveřejněno Květen 14, 2022 Mám pár fotiek ale neni sú nič moc, zajtra alebo ker bude čas tak potom @milanfon Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomkano 4 Zveřejněno Květen 14, 2022 Author Report Share Zveřejněno Květen 14, 2022 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomkano 4 Zveřejněno Květen 14, 2022 Author Report Share Zveřejněno Květen 14, 2022 Pošlem foto na inom príklade ako tie cupliky vyzerajú Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 869 Zveřejněno Květen 15, 2022 Report Share Zveřejněno Květen 15, 2022 No jako asi vím, jaké myslíš a dělá se to přesně tak, jak píšu. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomkano 4 Zveřejněno Květen 15, 2022 Author Report Share Zveřejněno Květen 15, 2022 1 hour ago, milanfon napsal(a): No jako asi vím, jaké myslíš a dělá se to přesně tak, jak píšu. Okej tak to potom vyskúšam a dám vedieť Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Derco 0 Zveřejněno Srpen 14, 2022 Report Share Zveřejněno Srpen 14, 2022 ahoj. chci se k tehle skrini zeptat, myslite ze jdou koupit samostatne ventilatory? chtel bych k tomu stejne. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď