Martin V 0 Zveřejněno Report Share Zveřejněno Ahoj, chtěl bych dopočítat nějaký notebook do 15tis, nejlépe nějaký, který se po roce nebude sekat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Report Share Zveřejněno Před 10 minutami, Martin V napsal(a): Ahoj, chtěl bych dopočítat nějaký notebook do 15tis, nejlépe nějaký, který se po roce nebude sekat Můžeš více specifikovat požadavky krom toho, co jsi napsal... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Martin V 0 Zveřejněno Author Report Share Zveřejněno Před 1 hodinou, Argo37 napsal(a): Můžeš více specifikovat požadavky krom toho, co jsi napsal... Display aspoň 15,6 palců. Prostě nějaký notebook na práci a projíždění internetu, sledování filmů atd. Je mi jasné že za 15tis žádný pořádný notebook nebude ale to ani nechci. Díval jsem se na tento Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Sand Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 23 Zveřejněno Report Share Zveřejněno (upraveno) Před 10 hodinami, Martin V napsal(a): Display aspoň 15,6 palců. Prostě nějaký notebook na práci a projíždění internetu, sledování filmů atd. Je mi jasné že za 15tis žádný pořádný notebook nebude ale to ani nechci. Díval jsem se na tento Lenovo IdeaPad 3 15ALC6 Sand Tvoje zmíněné Lenovo za své peníze nevypadá vůbec zle. Jelikož je ale tvůj budget 15K, tak mě zaujal tenhle https://www.czc.cz/dell-inspiron-15-5505-stribrna_2/322851/produkt , který se slevovým kódem je právě za 15K, a pokud ti teda nevadí, že je stříbrný. Jedinou výtku bych k němu měl ohledně disku, a to sice, že 256GB není úplně hodně (když odečteme cca 40GB jen za operační systém). Oproti tomu Lenovu je zde ale možnost upgradovat některé komponenty (Disk a RAM paměť) v budoucnu, když ti nebudou stačit. Samozřejmě neber tento tip jako 100%, jelikož je to stejně jen teorie a porovnávání číslíček v tabulkách + ne všichni máme možnost každý notebook, co se vyrobí, otestovat (ačkoliv mám sám dobré zkušenosti s firmou Dell). Kvůli tomu sem může dát svůj tip i někdo další, aspoň budeš mít z čeho vybírat Editoval(a) domas135 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď