Jump to content

Oficiálně Doporučené sestavy AKTUALIZOVÁNY!

Recommended Posts

Vzhledem k tomu, že se nám pomaličku začíná zlepšovat situace kolem počítačových komponentů, rozhodli jsme se vytvořit draft několika levných sestav. Mělo by to lidem dát přibližnou představu o tom co se v současné době dá vlastně postavit za stroje a na kolik je to cca přijde.

Časem hodlám tyto sestavy updatovat popřípadě vytvářet nové, levnější / lepší alternativy podle současné situace cen na trhu.

Sestavy naleznete jako vždy: https://milanfon.cz/vzorové-sestavy/

Samozřejmě s případnými připomínkami se nebojte na mne obrátit... ani my nejsme úplně všemocní a mohou se naskytnout všemožné patálie

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 26 minutami, Dangel napsal(a):

Vzhledem k tomu, že se nám pomaličku začíná zlepšovat situace kolem počítačových komponentů, rozhodli jsme se vytvořit draft několika levných sestav. Mělo by to lidem dát přibližnou představu o tom co se v současné době dá vlastně postavit za stroje a na kolik je to cca přijde.

Časem hodlám tyto sestavy updatovat popřípadě vytvářet nové, levnější / lepší alternativy podle současné situace cen na trhu.

Sestavy naleznete jako vždy: https://milanfon.cz/vzorové-sestavy/

Samozřejmě s případnými připomínkami se nebojte na mne obrátit... ani my nejsme úplně všemocní a mohou se naskytnout všemožné patálie

Podle mě by se hodilo přidat popis/důvod výběru základní desky + popřípadě chladiče CPU. Možná by se hodily i RAMky, jelikož třeba já sám nevím, jaké čipy ideálně zvolit.

Editoval(a) domas135
Odkaz na příspěvek
Just now, domas135 napsal(a):

Podle mě by se hodilo přidat základní desky + popřípadě chladič CPU (jak vzduchový, tak vodní). Možná by se hodily i RAMky, ale u nich sám vím, že tam cena dost často skáče.

Neříkám že to není dobrej nápad, ale zatím to úplně nemá takovou prioritu.. ono by to celkově chtělo udělat konečně toho plánovaného průvodce komponenty, ale není zatím čas. Ale je fakt, že i list doporučených komponent by dával krapet smysl... uvidíme, možná to přidám, možná ne.

Odkaz na příspěvek
  • 3 months later...

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...