kew4 1 Zveřejněno Leden 14 Report Share Zveřejněno Leden 14 Zdravím viete mi prosím poradiť metódu ako si downgradnut PC z windows 11 na windows 10, takou cestou že mi všetky súbory ostanu ako mam? Jeden z najhlavnejsich dôvodov je ten, že po vynoveni sa mi nejak celkovo spomalil notebook a ďalší je ten že mi zmizlo Dolby Audio, takže zvuk z môjho telefonu (Samsung A41) hra hlasnejšie a lepšie ako z NTB. 😕 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 320 Zveřejněno Leden 15 Report Share Zveřejněno Leden 15 Před 18 hodinami, kew4 napsal(a): Zdravím viete mi prosím poradiť metódu ako si downgradnut PC z windows 11 na windows 10, takou cestou že mi všetky súbory ostanu ako mam? Jeden z najhlavnejsich dôvodov je ten, že po vynoveni sa mi nejak celkovo spomalil notebook a ďalší je ten že mi zmizlo Dolby Audio, takže zvuk z môjho telefonu (Samsung A41) hra hlasnejšie a lepšie ako z NTB. 😕 Áno vieme. Súbory zálohovať a urobiť čistú inštaláciu windows 10. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr Long 4 Zveřejněno Leden 18 Report Share Zveřejněno Leden 18 On 14. 1. 2022 at 17:31, kew4 napsal(a): Zdravím viete mi prosím poradiť metódu ako si downgradnut PC z windows 11 na windows 10, takou cestou že mi všetky súbory ostanu ako mam? Jeden z najhlavnejsich dôvodov je ten, že po vynoveni sa mi nejak celkovo spomalil notebook a ďalší je ten že mi zmizlo Dolby Audio, takže zvuk z môjho telefonu (Samsung A41) hra hlasnejšie a lepšie ako z NTB. 😕 do 10 dni to jde jednoduse vratit zpet v nastaveni . a pro pripad dalsiho automatickeho upgradu na win 11 , muzu pak postnout navod jak to zastavit Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď