milanfon 948 Zveřejněno Leden 1, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 1, 2022 V tomto videu jsme Vás vyzvali, abyste nám položili otázky, které k nám a naší tvorbě máte. A právě tohle je jedno z míst, kam je můžete napsat. Budeme rádi za každý dotaz 😇 Vaše predikce na rok 2022 pak můžete vybrat zde: Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
ArchitektRadim 1 Zveřejněno Leden 2, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 2, 2022 Tak jo, první otázka a hned takhle osobní Co vlastně studujete za obor(y)? (občas vás někoho vídam v menze nebo různě po kampusu, ale vlastně nevim jaká fakulta je vám domovská ) 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 2, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 2, 2022 Před 7 minutami, ArchitektRadim napsal(a): Tak jo, první otázka a hned takhle osobní Co vlastně studujete za obor(y)? (občas vás někoho vídam v menze nebo různě po kampusu, ale vlastně nevim jaká fakulta je vám domovská ) Dík za otázku. Upřímně často se mě lidi ptají, na jakou školu by měli jít, tak si říkám, jestli by to i nestálo za single video 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Leden 2, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 2, 2022 1 hour ago, milanfon napsal(a): Dík za otázku. Upřímně často se mě lidi ptají, na jakou školu by měli jít, tak si říkám, jestli by to i nestálo za single video 😅 Hele tak teď si ale fakt seknul do živého... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Hynex 195 Zveřejněno Leden 2, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 2, 2022 Mas zkušenosti s porovnáním pravého G-Sync, versus G-Sync compatible? Rád bych věděl, zda je to snížení ghostingu opravdu tak výrazné a vysledne trhání menší a latence nižší A taky kolik otázek může jeden člověk mít? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 3, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 3, 2022 Před 11 hodinami, Hynex napsal(a): Mas zkušenosti s porovnáním pravého G-Sync, versus G-Sync compatible? Rád bych věděl, zda je to snížení ghostingu opravdu tak výrazné a vysledne trhání menší a latence nižší A taky kolik otázek může jeden člověk mít? Já myslím, že tam to ani často člověk sám od sebe nedokáže říct 😂 Jinak aktuálně kolik chce, ale nazaručuji, že něco vybereme 😂 Před 11 hodinami, Argo37 napsal(a): Hele tak teď si ale fakt seknul do živého... Pročpak? 🤔 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Leden 3, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 3, 2022 Před 8 hodinami, milanfon napsal(a): Já myslím, že tam to ani často člověk sám od sebe nedokáže říct 😂 Jinak aktuálně kolik chce, ale nazaručuji, že něco vybereme 😂 Pročpak? 🤔 Mno určitě by stálo za to udělat video a poradit mladýmu IT potěru, která, čí střední a samo vysoká škola - zaměření jest možno na výběr a které z nich jsou podle Vás ty lepší apod. Takový orientační rozcestník obohacený o vlastní zkušenosti a dojmy.... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 3, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 3, 2022 1 hour ago, Argo37 napsal(a): Mno určitě by stálo za to udělat video a poradit mladýmu IT potěru, která, čí střední a samo vysoká škola - zaměření jest možno na výběr a které z nich jsou podle Vás ty lepší apod. Takový orientační rozcestník obohacený o vlastní zkušenosti a dojmy.... Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 45 Zveřejněno Leden 3, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 3, 2022 Před 33 minutami, milanfon napsal(a): Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. I "trochu" je občas slabý slovo, vím z vlastní zkušenosti. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 253 Zveřejněno Leden 3, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 3, 2022 Před 50 minutami, milanfon napsal(a): Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. To jsou ti kybernetici no 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 4, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 Před 13 hodinami, Harry napsal(a): To jsou ti kybernetici no No jo, informatik promluvil. Ukázali vám alespoň jak se píše na klávesnici? 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 253 Zveřejněno Leden 4, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 Před 3 hodinami, milanfon napsal(a): No jo, informatik promluvil. Ukázali vám alespoň jak se píše na klávesnici? Ne, ale ukázali nám, jak mít depresi z pohledu na obrazovku 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 4, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 Před 3 hodinami, Harry napsal(a): Ne, ale ukázali nám, jak mít depresi z pohledu na obrazovku To jsem 2 dny zpátky taky poznal, když jsme dopsali semestrálku a čumím, že to má 45 stránek 🤣 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 564 Zveřejněno Leden 4, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 Před 1 hodinou, milanfon napsal(a): To jsem 2 dny zpátky taky poznal, když jsme dopsali semestrálku a čumím, že to má 45 stránek 🤣 Tvl, by mi jeblo. Já jsem rád, že jsem jich na maturitní práci udělal 15... 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 4, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 Před 24 minutami, jirkasta napsal(a): Tvl, by mi jeblo. Já jsem rád, že jsem jich na maturitní práci udělal 15... To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Leden 4, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 (upraveno) Před 49 minutami, milanfon napsal(a): To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 Tak psaní na x stránek Times New Roman velikost 10 mi fakt nedělá a nedělalo problém nikdy...ba naopak jsem vždycky v takovým románovým rauši, že po vlastní korekci ( bohužel musím jsem dysgrafik a dyslektik ) a smazání několika odstavců, stejně zbývá kolikrát obsah jako putování po středozemi s hobitem... viz. většina mých příspěvků a reakcí zde na fóru.... Editoval(a) Leden 4, 2022 Argo37 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 4, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 Před 20 minutami, Argo37 napsal(a): Tak psaní na x stránek Times New Roman velikost 10 mi fakt nedělá a nedělalo problém nikdy...ba naopak jsem vždycky v takovým románovým rauši, že po vlastní korekci ( bohužel musím jsem dysgrafik a dyslektik ) a smazání několika odstavců, stejně zbývá kolikrát obsah jako putování po středozemi s hobitem... viz. většina mých příspěvků a reakcí zde na fóru.... To mi zavání jako bys psal dokumenty ve Wordu 😲 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 253 Zveřejněno Leden 4, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 4, 2022 1 hour ago, milanfon napsal(a): To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 Jojo, taky to znám, zlatý to život vysokoškoláků 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Leden 5, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 5, 2022 Před 22 hodinami, milanfon napsal(a): To mi zavání jako bys psal dokumenty ve Wordu 😲 Chlape já už psával na starém klasickém Consul kufříkovém psacím stroji, pak na 486 v T602 a až s mým prvním PC = Pentium II 333Mhz ve Win98 v tehdejším MS Office97 jsem začal psát ve Wordu. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 948 Zveřejněno Leden 5, 2022 Author Report Share Zveřejněno Leden 5, 2022 1 hour ago, Argo37 napsal(a): Chlape já už psával na starém klasickém Consul kufříkovém psacím stroji, pak na 486 v T602 a až s mým prvním PC = Pentium II 333Mhz ve Win98 v tehdejším MS Office97 jsem začal psát ve Wordu. Pěkný 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Leden 5, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 5, 2022 Před 57 minutami, milanfon napsal(a): Pěkný 😅 Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 45 Zveřejněno Leden 6, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 6, 2022 Před 11 hodinami, Argo37 napsal(a): Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85... A pak jsem tu já, který rozuměl možná tak slovu "kalkulačky" 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 253 Zveřejněno Leden 6, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 6, 2022 Před 12 hodinami, Argo37 napsal(a): Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85... Škoda, že jsme tuhle zlatou éru nezažili.. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 137 Zveřejněno Leden 6, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 6, 2022 Před 3 hodinami, Harry napsal(a): Škoda, že jsme tuhle zlatou éru nezažili.. Nechci být až tak nostalgický, ale byla to nádherná doba...začátky osobních počítačů v tehdejším ještě Československu a všechno co k tomu patřilo...teď už je to jenom tzv. RETRO...jako myš s kuličkou, která se musela pravidelně čistit nebo žloutnoucí bílé periférie a ohromné CRT monitory 15" nebo jehličkové tiskárny a takové herní poklady jako legendární Contra...nebo na PC takové pecky jako Ufo, SM´s CIV, 3D Wolfenstein, DOOM, Duke Nukem, LHX...atd. atd. ještě že jsou dnes emulátory jako DosBox apod. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 253 Zveřejněno Leden 6, 2022 Report Share Zveřejněno Leden 6, 2022 Před 10 minutami, Argo37 napsal(a): Nechci být až tak nostalgický, ale byla to nádherná doba...začátky osobních počítačů v tehdejším ještě Československu a všechno co k tomu patřilo...teď už je to jenom tzv. RETRO...jako myš s kuličkou, která se musela pravidelně čistit nebo žloutnoucí bílé periférie a ohromné CRT monitory 15" nebo jehličkové tiskárny a takové herní poklady jako legendární Contra...nebo na PC takové pecky jako Ufo, SM´s CIV, 3D Wolfenstein, DOOM, Duke Nukem, LHX...atd. atd. ještě že jsou dnes emulátory jako DosBox apod. Kuličkový myši, CRT monitory o váze jedné tuny, to si pamatuju dost živě :D Ale je škoda, že jsem neprožil například tu eufórii prvního DOOMa, Wolfa, atp. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď