milanfon 795 Zveřejněno Leden 1 Report Share Zveřejněno Leden 1 V tomto videu jsme Vás vyzvali, abyste nám položili otázky, které k nám a naší tvorbě máte. A právě tohle je jedno z míst, kam je můžete napsat. Budeme rádi za každý dotaz 😇 Vaše predikce na rok 2022 pak můžete vybrat zde: Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
ArchitektRadim 1 Zveřejněno Leden 2 Report Share Zveřejněno Leden 2 Tak jo, první otázka a hned takhle osobní Co vlastně studujete za obor(y)? (občas vás někoho vídam v menze nebo různě po kampusu, ale vlastně nevim jaká fakulta je vám domovská ) 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 2 Author Report Share Zveřejněno Leden 2 Před 7 minutami, ArchitektRadim napsal(a): Tak jo, první otázka a hned takhle osobní Co vlastně studujete za obor(y)? (občas vás někoho vídam v menze nebo různě po kampusu, ale vlastně nevim jaká fakulta je vám domovská ) Dík za otázku. Upřímně často se mě lidi ptají, na jakou školu by měli jít, tak si říkám, jestli by to i nestálo za single video 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Leden 2 Report Share Zveřejněno Leden 2 1 hour ago, milanfon napsal(a): Dík za otázku. Upřímně často se mě lidi ptají, na jakou školu by měli jít, tak si říkám, jestli by to i nestálo za single video 😅 Hele tak teď si ale fakt seknul do živého... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Hynex 168 Zveřejněno Leden 2 Report Share Zveřejněno Leden 2 Mas zkušenosti s porovnáním pravého G-Sync, versus G-Sync compatible? Rád bych věděl, zda je to snížení ghostingu opravdu tak výrazné a vysledne trhání menší a latence nižší A taky kolik otázek může jeden člověk mít? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 3 Author Report Share Zveřejněno Leden 3 Před 11 hodinami, Hynex napsal(a): Mas zkušenosti s porovnáním pravého G-Sync, versus G-Sync compatible? Rád bych věděl, zda je to snížení ghostingu opravdu tak výrazné a vysledne trhání menší a latence nižší A taky kolik otázek může jeden člověk mít? Já myslím, že tam to ani často člověk sám od sebe nedokáže říct 😂 Jinak aktuálně kolik chce, ale nazaručuji, že něco vybereme 😂 Před 11 hodinami, Argo37 napsal(a): Hele tak teď si ale fakt seknul do živého... Pročpak? 🤔 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Leden 3 Report Share Zveřejněno Leden 3 Před 8 hodinami, milanfon napsal(a): Já myslím, že tam to ani často člověk sám od sebe nedokáže říct 😂 Jinak aktuálně kolik chce, ale nazaručuji, že něco vybereme 😂 Pročpak? 🤔 Mno určitě by stálo za to udělat video a poradit mladýmu IT potěru, která, čí střední a samo vysoká škola - zaměření jest možno na výběr a které z nich jsou podle Vás ty lepší apod. Takový orientační rozcestník obohacený o vlastní zkušenosti a dojmy.... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 3 Author Report Share Zveřejněno Leden 3 1 hour ago, Argo37 napsal(a): Mno určitě by stálo za to udělat video a poradit mladýmu IT potěru, která, čí střední a samo vysoká škola - zaměření jest možno na výběr a které z nich jsou podle Vás ty lepší apod. Takový orientační rozcestník obohacený o vlastní zkušenosti a dojmy.... Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 23 Zveřejněno Leden 3 Report Share Zveřejněno Leden 3 Před 33 minutami, milanfon napsal(a): Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. I "trochu" je občas slabý slovo, vím z vlastní zkušenosti. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 227 Zveřejněno Leden 3 Report Share Zveřejněno Leden 3 Před 50 minutami, milanfon napsal(a): Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. To jsou ti kybernetici no 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 4 Author Report Share Zveřejněno Leden 4 Před 13 hodinami, Harry napsal(a): To jsou ti kybernetici no No jo, informatik promluvil. Ukázali vám alespoň jak se píše na klávesnici? 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 227 Zveřejněno Leden 4 Report Share Zveřejněno Leden 4 Před 3 hodinami, milanfon napsal(a): No jo, informatik promluvil. Ukázali vám alespoň jak se píše na klávesnici? Ne, ale ukázali nám, jak mít depresi z pohledu na obrazovku 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 4 Author Report Share Zveřejněno Leden 4 Před 3 hodinami, Harry napsal(a): Ne, ale ukázali nám, jak mít depresi z pohledu na obrazovku To jsem 2 dny zpátky taky poznal, když jsme dopsali semestrálku a čumím, že to má 45 stránek 🤣 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 562 Zveřejněno Leden 4 Report Share Zveřejněno Leden 4 Před 1 hodinou, milanfon napsal(a): To jsem 2 dny zpátky taky poznal, když jsme dopsali semestrálku a čumím, že to má 45 stránek 🤣 Tvl, by mi jeblo. Já jsem rád, že jsem jich na maturitní práci udělal 15... 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 4 Author Report Share Zveřejněno Leden 4 Před 24 minutami, jirkasta napsal(a): Tvl, by mi jeblo. Já jsem rád, že jsem jich na maturitní práci udělal 15... To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Leden 4 Report Share Zveřejněno Leden 4 (upraveno) Před 49 minutami, milanfon napsal(a): To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 Tak psaní na x stránek Times New Roman velikost 10 mi fakt nedělá a nedělalo problém nikdy...ba naopak jsem vždycky v takovým románovým rauši, že po vlastní korekci ( bohužel musím jsem dysgrafik a dyslektik ) a smazání několika odstavců, stejně zbývá kolikrát obsah jako putování po středozemi s hobitem... viz. většina mých příspěvků a reakcí zde na fóru.... Editoval(a) Leden 4 Argo37 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 4 Author Report Share Zveřejněno Leden 4 Před 20 minutami, Argo37 napsal(a): Tak psaní na x stránek Times New Roman velikost 10 mi fakt nedělá a nedělalo problém nikdy...ba naopak jsem vždycky v takovým románovým rauši, že po vlastní korekci ( bohužel musím jsem dysgrafik a dyslektik ) a smazání několika odstavců, stejně zbývá kolikrát obsah jako putování po středozemi s hobitem... viz. většina mých příspěvků a reakcí zde na fóru.... To mi zavání jako bys psal dokumenty ve Wordu 😲 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 227 Zveřejněno Leden 4 Report Share Zveřejněno Leden 4 1 hour ago, milanfon napsal(a): To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 Jojo, taky to znám, zlatý to život vysokoškoláků 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Leden 5 Report Share Zveřejněno Leden 5 Před 22 hodinami, milanfon napsal(a): To mi zavání jako bys psal dokumenty ve Wordu 😲 Chlape já už psával na starém klasickém Consul kufříkovém psacím stroji, pak na 486 v T602 a až s mým prvním PC = Pentium II 333Mhz ve Win98 v tehdejším MS Office97 jsem začal psát ve Wordu. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Leden 5 Author Report Share Zveřejněno Leden 5 1 hour ago, Argo37 napsal(a): Chlape já už psával na starém klasickém Consul kufříkovém psacím stroji, pak na 486 v T602 a až s mým prvním PC = Pentium II 333Mhz ve Win98 v tehdejším MS Office97 jsem začal psát ve Wordu. Pěkný 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Leden 5 Report Share Zveřejněno Leden 5 Před 57 minutami, milanfon napsal(a): Pěkný 😅 Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 23 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 Před 11 hodinami, Argo37 napsal(a): Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85... A pak jsem tu já, který rozuměl možná tak slovu "kalkulačky" 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 227 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 Před 12 hodinami, Argo37 napsal(a): Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85... Škoda, že jsme tuhle zlatou éru nezažili.. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 108 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 Před 3 hodinami, Harry napsal(a): Škoda, že jsme tuhle zlatou éru nezažili.. Nechci být až tak nostalgický, ale byla to nádherná doba...začátky osobních počítačů v tehdejším ještě Československu a všechno co k tomu patřilo...teď už je to jenom tzv. RETRO...jako myš s kuličkou, která se musela pravidelně čistit nebo žloutnoucí bílé periférie a ohromné CRT monitory 15" nebo jehličkové tiskárny a takové herní poklady jako legendární Contra...nebo na PC takové pecky jako Ufo, SM´s CIV, 3D Wolfenstein, DOOM, Duke Nukem, LHX...atd. atd. ještě že jsou dnes emulátory jako DosBox apod. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Harry 227 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 Před 10 minutami, Argo37 napsal(a): Nechci být až tak nostalgický, ale byla to nádherná doba...začátky osobních počítačů v tehdejším ještě Československu a všechno co k tomu patřilo...teď už je to jenom tzv. RETRO...jako myš s kuličkou, která se musela pravidelně čistit nebo žloutnoucí bílé periférie a ohromné CRT monitory 15" nebo jehličkové tiskárny a takové herní poklady jako legendární Contra...nebo na PC takové pecky jako Ufo, SM´s CIV, 3D Wolfenstein, DOOM, Duke Nukem, LHX...atd. atd. ještě že jsou dnes emulátory jako DosBox apod. Kuličkový myši, CRT monitory o váze jedné tuny, to si pamatuju dost živě :D Ale je škoda, že jsem neprožil například tu eufórii prvního DOOMa, Wolfa, atp. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď