Jump to content

Recommended Posts

V tomto videu jsme Vás vyzvali, abyste nám položili otázky, které k nám a naší tvorbě máte. A právě tohle je jedno z míst, kam je můžete napsat. Budeme rádi za každý dotaz 😇

Vaše predikce na rok 2022 pak můžete vybrat zde:

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 7 minutami, ArchitektRadim napsal(a):

Tak jo, první otázka a hned takhle osobní :D
Co vlastně studujete za obor(y)? (občas vás někoho vídam v menze nebo různě po kampusu, ale vlastně nevim jaká fakulta je vám domovská ;))

Dík za otázku. Upřímně často se mě lidi ptají, na jakou školu by měli jít, tak si říkám, jestli by to i nestálo za single video 😅

Odkaz na příspěvek

Mas zkušenosti s porovnáním pravého G-Sync, versus G-Sync compatible? 

Rád bych věděl, zda je to snížení ghostingu opravdu tak výrazné a vysledne trhání menší a latence nižší

A taky kolik otázek může jeden člověk mít? mZamyslenym

Odkaz na příspěvek
Před 11 hodinami, Hynex napsal(a):

Mas zkušenosti s porovnáním pravého G-Sync, versus G-Sync compatible? 

Rád bych věděl, zda je to snížení ghostingu opravdu tak výrazné a vysledne trhání menší a latence nižší

A taky kolik otázek může jeden člověk mít? mZamyslenym

Já myslím, že tam to ani často člověk sám od sebe nedokáže říct 😂 Jinak aktuálně kolik chce, ale nazaručuji, že něco vybereme 😂

Před 11 hodinami, Argo37 napsal(a):

Hele tak teď si ale fakt seknul do živého...mZamyslenym

Pročpak? 🤔

Odkaz na příspěvek
Před 8 hodinami, milanfon napsal(a):

Já myslím, že tam to ani často člověk sám od sebe nedokáže říct 😂 Jinak aktuálně kolik chce, ale nazaručuji, že něco vybereme 😂

Pročpak? 🤔

Mno určitě by stálo za to udělat video a poradit mladýmu IT potěru, která, čí střední a samo vysoká škola - zaměření jest možno na výběr a které z nich jsou podle Vás ty lepší apod. Takový orientační rozcestník obohacený o vlastní zkušenosti a dojmy....

Odkaz na příspěvek
1 hour ago, Argo37 napsal(a):

Mno určitě by stálo za to udělat video a poradit mladýmu IT potěru, která, čí střední a samo vysoká škola - zaměření jest možno na výběr a které z nich jsou podle Vás ty lepší apod. Takový orientační rozcestník obohacený o vlastní zkušenosti a dojmy....

Jojo, to si taky myslím, že je dobrý nápad, protože ta zaměření často člověku dají něco trochu jiného než si představuje. 

• Souhlasím 1
Odkaz na příspěvek
Před 1 hodinou, milanfon napsal(a):

To jsem 2 dny zpátky taky poznal, když jsme dopsali semestrálku a čumím, že to má 45 stránek 🤣

Tvl, by mi jeblo. Já jsem rád, že jsem jich na maturitní práci udělal 15...

• Haha 2
Odkaz na příspěvek
Před 49 minutami, milanfon napsal(a):

To ani nepamatuju, kdy naposledy jsem něco takhle krátkýho psat 😂 

Tak psaní na x stránek Times New Roman velikost 10 mi fakt nedělá a nedělalo problém nikdy...ba naopak jsem vždycky v takovým románovým rauši, že po vlastní korekci ( bohužel musím jsem dysgrafik a dyslektik ) a smazání několika odstavců, stejně zbývá kolikrát obsah jako putování po středozemi s hobitem...FailFish viz. většina mých příspěvků a reakcí zde na fóru....

Editoval(a) Argo37
Odkaz na příspěvek
Před 20 minutami, Argo37 napsal(a):

Tak psaní na x stránek Times New Roman velikost 10 mi fakt nedělá a nedělalo problém nikdy...ba naopak jsem vždycky v takovým románovým rauši, že po vlastní korekci ( bohužel musím jsem dysgrafik a dyslektik ) a smazání několika odstavců, stejně zbývá kolikrát obsah jako putování po středozemi s hobitem...FailFish viz. většina mých příspěvků a reakcí zde na fóru....

To mi zavání jako bys psal dokumenty ve Wordu 😲

Odkaz na příspěvek
Před 22 hodinami, milanfon napsal(a):

To mi zavání jako bys psal dokumenty ve Wordu 😲

Chlape já už psával na starém klasickém Consul kufříkovém psacím stroji, pak na 486 v T602 a až s mým prvním PC = Pentium II 333Mhz ve Win98 v tehdejším MS Office97 jsem začal psát ve Wordu.

Odkaz na příspěvek
1 hour ago, Argo37 napsal(a):

Chlape já už psával na starém klasickém Consul kufříkovém psacím stroji, pak na 486 v T602 a až s mým prvním PC = Pentium II 333Mhz ve Win98 v tehdejším MS Office97 jsem začal psát ve Wordu.

Pěkný 😅

Odkaz na příspěvek
Před 57 minutami, milanfon napsal(a):

Pěkný 😅

Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85...:D

Odkaz na příspěvek
Před 11 hodinami, Argo37 napsal(a):

Mnon už jsem stará páka...tenhle rok už mi bude 40let...Jako malej jsem začínal na klasikách jako Sinclair, Spectrum a doma jsem měl Didaktik Gama...ve škole pak tzv. vylepšené kalkulačky PMD-85...:D

A pak jsem tu já, který rozuměl možná tak slovu "kalkulačky" :D

• Haha 1
Odkaz na příspěvek
Před 12 hodinami, Argo37 napsal(a):

Škoda, že jsme tuhle zlatou éru nezažili..

Odkaz na příspěvek
Před 3 hodinami, Harry napsal(a):

Škoda, že jsme tuhle zlatou éru nezažili..

Nechci být až tak nostalgický, ale byla to nádherná doba...začátky osobních počítačů v tehdejším ještě Československu a všechno co k tomu patřilo...teď už je to jenom tzv. RETRO...jako myš s kuličkou, která se musela pravidelně čistit nebo žloutnoucí bílé periférie a ohromné CRT monitory 15" nebo jehličkové tiskárny a takové herní poklady jako legendární Contra...nebo na PC takové pecky jako Ufo, SM´s CIV, 3D Wolfenstein, DOOM, Duke Nukem, LHX...atd. atd. ještě že jsou dnes emulátory jako DosBox apod.:D 

• Like 1
Odkaz na příspěvek
Před 10 minutami, Argo37 napsal(a):

Nechci být až tak nostalgický, ale byla to nádherná doba...začátky osobních počítačů v tehdejším ještě Československu a všechno co k tomu patřilo...teď už je to jenom tzv. RETRO...jako myš s kuličkou, která se musela pravidelně čistit nebo žloutnoucí bílé periférie a ohromné CRT monitory 15" nebo jehličkové tiskárny a takové herní poklady jako legendární Contra...nebo na PC takové pecky jako Ufo, SM´s CIV, 3D Wolfenstein, DOOM, Duke Nukem, LHX...atd. atd. ještě že jsou dnes emulátory jako DosBox apod.:D 

Kuličkový myši, CRT monitory o váze jedné tuny, to si pamatuju dost živě :D Ale je škoda, že jsem neprožil například tu eufórii prvního DOOMa, Wolfa, atp. 

• Souhlasím 1
Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...