Vikacu 0 Zveřejněno Prosinec 28, 2021 Report Share Zveřejněno Prosinec 28, 2021 Zdravím, Potřeboval bych pomoc ohledně výběru bezdrátových sluchátek. Požaduju hlavně dobrý zvuk aby se na tom dala poslouchat hudba, ale byly zároveň určené i ke hraní. Dobrou výdrž na baterii. Na mikrofonu mi nezáleží, ten mám zvlášť ani RGB být nemusí. Přemýšlel jsem o těchto : https://www.alza.cz/corsair-hs80-rgb-wireless-d6727727.htm#recenze Jsou dobré? Popř. je nějaká lepší alternativa v poměru cena/výkon či si klidně připlatit o něco lepší? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
domas135 23 Zveřejněno Prosinec 28, 2021 Report Share Zveřejněno Prosinec 28, 2021 (upraveno) Před 2 hodinami, Vikacu napsal(a): Zdravím, Potřeboval bych pomoc ohledně výběru bezdrátových sluchátek. Požaduju hlavně dobrý zvuk aby se na tom dala poslouchat hudba, ale byly zároveň určené i ke hraní. Dobrou výdrž na baterii. Na mikrofonu mi nezáleží, ten mám zvlášť ani RGB být nemusí. Přemýšlel jsem o těchto : https://www.alza.cz/corsair-hs80-rgb-wireless-d6727727.htm#recenze Jsou dobré? Popř. je nějaká lepší alternativa v poměru cena/výkon či si klidně připlatit o něco lepší? Podle mě jsou ty hs80ky velmi dobrý poměr cena/výkon na bezdrátové sluchátka s mikrofonem. Pokud chceš co nejlepší kvalitu zvuku za svoje peníze, tak bych volil spíše drátová sluchátka, která bývají znatelně lepší oproti bezdrátu, co se týče kvality. Ano, jsou i kvalitní bezdrátové sluchátka, ale tam už platíš docela pálku. Editoval(a) Prosinec 28, 2021 domas135 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vikacu 0 Zveřejněno Prosinec 28, 2021 Author Report Share Zveřejněno Prosinec 28, 2021 Před 42 minutami, domas135 napsal(a): Podle mě jsou ty hs80ky velmi dobrý poměr cena/výkon na bezdrátové sluchátka s mikrofonem. Pokud chceš co nejlepší kvalitu zvuku za svoje peníze, tak bych volil spíše drátová sluchátka, která bývají znatelně lepší oproti bezdrátu, co se týče kvality. Ano, jsou i kvalitní bezdrátové sluchátka, ale tam už platíš docela pálku. To mi je jasné, že budou dražší jelikož tam platíš za tu bezdrátovou technologii nejvíc. Preferuju spíš bezdrát a tyhle mi docela padli do oka. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď