FrantišekMacků 3 Zveřejněno Prosinec 25, 2021 Report Share Zveřejněno Prosinec 25, 2021 chci se zeptat je možný že když už mám pouze 60 GB volnýho z 250 Gb že se mi video v Pinnacle Studo 24 Ultimate nechce vyrenderovat. bez efektů se v pohodě vyrenderuje ale když dám z efekty (rozmazání a zrychlení videa. ostatní efekty jsem nezkoušel) tak když právě začinají efekty, video se zastaví a nedorenderuje) zkoušel jsem to i v Kdenlive a v něm efekty fungují nebo spíše se video s efektama vyrenderuje nevím zda to je málo místem ale tipuji že jo, nebo je to nekompatibilním SSD diskem (SSD adata atd.) s mojí základní deskou (není v seznamu kompatibility) tuším že bude taky lepší (podle obrázku: nastavení OBS videa 3) místo lanczos dát bikubické škalovácí filter. Můj PC: Gygabyte B550 Aurus Pro AC AMD Ryzen 5 3600 Grafická karta Gygabyte Geforce GTX 750 Ti RAM 32 GB Hyper X predator ADATA XPG GAMMIX S5, M.2 - 256GB - používám na OS Windows WD Blue (EZRZ), 3,5" - 4TB SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024 Patriot Burst, 2,5" - 240GB - používám na OS Linux (Mint) Patriot Burst, 2,5" - 120GB Be quiet! System Power 9 - 700W DVD mechanika (neznám přesný název - momentálně pro tento članek nepodstatný) za pomoc budu velmi rád PS. chci si za pár dnů koupit stejnak větší disk na hry a pro stříhání videí 1 TB disk (https://www.czc.cz/wd-ssd-blue-sn550-m-2-1tb/278862/produkt) Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
FrantišekMacků 3 Zveřejněno Prosinec 25, 2021 Author Report Share Zveřejněno Prosinec 25, 2021 u toho zrychlení to funguje v pohodě. zkusím ruzné efekty a popřípadně zkusím ješte další možnosti. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
FrantišekMacků 3 Zveřejněno Prosinec 26, 2021 Author Report Share Zveřejněno Prosinec 26, 2021 tak jsem na to přišel ten škálovácí filter v OBS byl "špatný" dal jsem ho na kubický a je vyřešen problém Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď