Petr Long 4 Zveřejněno Říjen 1, 2021 Report Share Zveřejněno Říjen 1, 2021 I5 11600 maximalni frekvence ve hrach zdravim uz mam objednanej tenhle procak a dival jsem se na nejake videa i na i7 11700 . a nemeli maximalni frenkvenci ve hrach . vim ze v afterburneru kdyz ma procak v turbu na papire 4,8 ghz tak v adterburneru ma 4,6 ghz . ale co jsem videl tak 11600 mel 4,3 ghz a 11700 mel 4,4 ghz . pritom meli odemcene napajeni . tak to fakt nechapu asi tedy vemu i5 11600k i kdyz jsem nemel v umyslu taktovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr Long 4 Zveřejněno Říjen 1, 2021 Author Report Share Zveřejněno Říjen 1, 2021 (upraveno) Před 58 minutami, Petr Long napsal(a): I5 11600 maximalni frekvence ve hrach zdravim uz mam objednanej tenhle procak a dival jsem se na nejake videa i na i7 11700 . a nemeli maximalni frenkvenci ve hrach . vim ze v afterburneru kdyz ma procak v turbu na papire 4,8 ghz tak v adterburneru ma 4,6 ghz . ale co jsem videl tak 11600 mel 4,3 ghz a 11700 mel 4,4 ghz . pritom meli odemcene napajeni . tak to fakt nechapu asi tedy vemu i5 11600k i kdyz jsem nemel v umyslu taktovat i5 11600k stock ma papirove 4,9 ghz a ve hre 4,6 ghz a i5 11600 ma papirove 4,8ghz a ve hre 4,3 ghz nechapu Editoval(a) Říjen 1, 2021 Petr Long Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 795 Zveřejněno Říjen 3, 2021 Report Share Zveřejněno Říjen 3, 2021 Jde o to, jak to bereš a v jakém PL režimu procesor máš, resp. zda máš zapnuté limity. Pokud ano, tak v režimu PL1 na maximální takt jede jen po určitou dobu a pak spadne na nižší hodnoty (PL2), které jsou pro každou dvojici jader v procesoru jiné, takže když bereš celkovou frekvenci, bude vlastně zprůměrovaná. Pokud to máš bez limitů, tak jede celou dobu v maximálním taktu, ale taky si podle toho bere patřičný proud. Více v tomto úseku videa: Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr Long 4 Zveřejněno Říjen 3, 2021 Author Report Share Zveřejněno Říjen 3, 2021 Před 6 minutami, milanfon napsal(a): Jde o to, jak to bereš a v jakém PL režimu procesor máš, resp. zda máš zapnuté limity. Pokud ano, tak v režimu PL1 na maximální takt jede jen po určitou dobu a pak spadne na nižší hodnoty (PL2), které jsou pro každou dvojici jader v procesoru jiné, takže když bereš celkovou frekvenci, bude vlastně zprůměrovaná. Pokud to máš bez limitů, tak jede celou dobu v maximálním taktu, ale taky si podle toho bere patřičný proud. Více v tomto úseku videa: diky 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď