Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 29, 2017 (upraveno) Čo si myslíte o tejto grafike ? Osobne ma zaujalo chladenie,ktoré je riešené dlhou trubicou Editoval(a) Prosinec 29, 2017 Wolfka Wolfinka 2 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Leden 7, 2018 On 29. 12. 2017 at 13:05, Wolfka Wolfinka napsal(a): Čo si myslíte o tejto grafike ? Osobne ma zaujalo chladenie,ktoré je riešené dlhou trubicou Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 (upraveno) Já bych řekl, že je to velice inovativní a ostatní firmy by se měly nechat inspirovat. (ale zajímalo by mě jak to narveš do skříně) Editoval(a) Březen 5, 2018 LOGRIK Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 @LOGRIK má vlastní giant tower Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 jou jou @LOGRIK @Romantus97 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 👍 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 @Wolfka Wolfinka musíš testnout Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 5, 2018 Chtěl jsem vymyslet nějakej ten pun, ale to je tak debilní, že se to ani nedá Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích