Róbert Dilik 253 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 Na desktop PC sa nemôžem prihlásiť na fórum cez FB účet. Vypisuje mi to: Funkce není dostupná. Pro tuto aplikaci je Facebook prihlásení momentálne nedostupné. Tento príspevok písaný z mobilu. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 428 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 (upraveno) Před 25 minutami, Róbert Dilik napsal(a): Na desktop PC sa nemôžem prihlásiť na fórum cez FB účet. Vypisuje mi to: Funkce není dostupná. Pro tuto aplikaci je Facebook prihlásení momentálne nedostupné. Tento príspevok písaný z mobilu. musis vlozit do pocitaca druhu grafiku a pojde to ale skus cez gmail prihlasenie, to mi funguje vzdy. a ano aj mne cez fakbuk vypisuje to iste na pc. "chyba nie je vo vašom prijimači." Editoval(a) Únor 27 Division2 Ubisoft Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 253 Zveřejněno Únor 27 Author Report Share Zveřejněno Únor 27 (upraveno) Před 13 minutami, Division2 Ubisoft napsal(a): musis vlozit do pocitaca druhu grafiku a pojde to ale skus cez gmail prihlasenie, to mi funguje vzdy. a ano aj mne cez fakbuk vypisuje to iste na pc. "chyba nie je vo vašom prijimači." Díky za info.Cez google som sa prihlásil - som tam.Ale nemám tam zas pre zmenu žiadne príspevky ani nič iné. A myslíš keď tám dám druhú GPU pôjde to aj cez FB? Editoval(a) Únor 27 Róbert Dilik Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 428 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 4 minutami, Róbet Dilik napsal(a): Díky za info.Cez google som sa prihlásil - som tam.Ale nemám tam zas pre zmenu žiadne príspevky ani nič iné. A myslíš keď tám dám druhú GPU pôjde to aj cez FB? urcite, 9 z 10 "profesionalov" to garantuje. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 253 Zveřejněno Únor 27 Author Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 6 minutami, Róbet Dilik napsal(a): Díky za info.Cez google som sa prihlásil - som tam.Ale nemám tam zas pre zmenu žiadne príspevky ani nič iné. Príspevky nevidím asi kvôli preklepu v mene.Namiesto Róbert som dal Róbet @milanfon alebo @David Morávek (Dave) dá sa to poriešiť? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 428 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 6 minutami, Róbet Dilik napsal(a): Príspevky nevidím asi kvôli preklepu v mene.Namiesto Róbert som dal Róbet @milanfon alebo @David Morávek (Dave) dá sa to poriešiť? skusis uvidis ci to pojde, ale to milan a spol. budu vediet najlepsie, ci staci zhoda s email adresou alebo ako to je. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 253 Zveřejněno Únor 27 Author Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 4 minutami, Division2 Ubisoft napsal(a): skusis uvidis ci to pojde, ale to milan a spol. budu vediet najlepsie, ci staci zhoda s email adresou alebo ako to je. Zmena emailu nie je možná,lebo ju má iný užívateľ,ktorým som ja sám Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 428 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 2 minutami, Róbet Dilik napsal(a): Zmena emailu nie je možná,lebo ju má iný užívateľ,ktorým som ja sám sa nerozumieme, ja mam gmail ine aj FB ine, takze takze akokeby dvaja ludia. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 253 Zveřejněno Únor 27 Author Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 2 minutami, Division2 Ubisoft napsal(a): sa nerozumieme, ja mam gmail ine aj FB ine, takze takze akokeby dvaja ludia. Veď to aj ja,takže budeme štyria 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 676 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 Hele tady v těch případech ti můžeme sloučit účty 1 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 253 Zveřejněno Únor 27 Author Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 31 minutami, milanfon napsal(a): Hele tady v těch případech ti můžeme sloučit účty O. K súhlasím. Vďaka @milanfon Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 676 Zveřejněno Únor 27 Report Share Zveřejněno Únor 27 Před 3 hodinami, Róbert Dilik napsal(a): O. K súhlasím. Vďaka @milanfon Super Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts