akrijol 1 Zveřejněno Report Share Zveřejněno Zdravím, vyskytl se mi tu menší problém. Když jsem zapínal počítač vyskočilo na mě modré okno které vidíte na fotce a potom se začal pc restartovat a pořád dokola. Různě co jsem četl tak by se po pár pokusech měl objevit auto repair odkud bych přepl do bezpečného režimu, avšak se tak nestalo. Nedostanu se ani do BIOS a nikam. Budu rád za každou radu. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 417 Zveřejněno Report Share Zveřejněno najvyssi cas zdiagnostikovat disky. SMART status napriklad. vymazat vsetky TEMP ... pripadne zistit ci disk nie je uplne zaplneny... a vela dalsich srandovnych veci. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 470 Zveřejněno Report Share Zveřejněno Před 2 hodinami, akrijol napsal(a): Zdravím, vyskytl se mi tu menší problém. Když jsem zapínal počítač vyskočilo na mě modré okno které vidíte na fotce a potom se začal pc restartovat a pořád dokola. Různě co jsem četl tak by se po pár pokusech měl objevit auto repair odkud bych přepl do bezpečného režimu, avšak se tak nestalo. Nedostanu se ani do BIOS a nikam. Budu rád za každou radu. Vytáhnout disk z PC a připojit do jiného PC, kde nebude fungovat jako bootovací. Udělat test disku. Doporučuji HDTune nebo HardDiskSentinnel. Pokud je to klasické plotnové HDD, tak Win často nenabootuje kvůli vadným sektorům na kterých jsou soubory Windowsu. U SSD nevím. Nicméně ve většině takových případů se disk v PC normálně objeví a dají se z něj alespoň vytáhnout potřebné soubory (dokumenty, fotky atd). 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
akrijol 1 Zveřejněno Author Report Share Zveřejněno Před 52 minutami, Petr.siska napsal(a): Vytáhnout disk z PC a připojit do jiného PC, kde nebude fungovat jako bootovací. Udělat test disku. Doporučuji HDTune nebo HardDiskSentinnel. Pokud je to klasické plotnové HDD, tak Win často nenabootuje kvůli vadným sektorům na kterých jsou soubory Windowsu. U SSD nevím. Nicméně ve většině takových případů se disk v PC normálně objeví a dají se z něj alespoň vytáhnout potřebné soubory (dokumenty, fotky atd). Ok díky zítra to skusím. Mám ssd od kingstonu 5 let staré takže jsem čekal že se něco takového v nejbližší době stane Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
akrijol 1 Zveřejněno Author Report Share Zveřejněno V téhle situaci bude tím pádem potřeba nové SSD, je to tak? V tom případě tu mám 2 na výběr co se mi líbí https://www.czc.cz/samsung-ssd-860-evo-2-5-500gb/229475/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=pevne-disky-(harddisk) a https://www.czc.cz/wd-ssd-blue-3d-nand-2-5-500gb/220369/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=pevne-disky-(harddisk) jaké z těchto dvou byste mi doporučili? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď