ExtremixCZ 0 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 Dobrý den, dnes jsem si zapojil starší monitor a mám problém s tím že monitor je pouze v rozlišení 640x480 a když si ho chci změnit v nastavené, políčko se zatmaví a nejde rozkliknout. Nezná někdo jak vyřešit tento problém? Doufám že jsem to napsal srozumitelně Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 A přes co je zapojený? Co je to za grafiku? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
ExtremixCZ 0 Zveřejněno Únor 12 Author Report Share Zveřejněno Únor 12 Grafiku mám sapphire rx 5700xt nitro+ a monitor jsem přes redukci(vga), která by měla podporovat až full hd, do grafiky(display port). Ještě mě napadlo že by to mohlo být tou redukcí.... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 471 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 Před 1 hodinou, ExtremixCZ napsal(a): Grafiku mám sapphire rx 5700xt nitro+ a monitor jsem přes redukci(vga), která by měla podporovat až full hd, do grafiky(display port). Ještě mě napadlo že by to mohlo být tou redukcí.... Z osobní zkušenosti bych spíš doporučil jako řešení redukci z HDMI na VGA než z DP. Taky nevím proč, ale co jsem zkoušel analog monitory připojovat na DP, tak buď nefungovaly vůbec nebo blbě. S redukcemi DP>DVI ten problém nemám. Taky je možné, že hraje roli i délka kabelu. DP obvykle nemá rádo délky kabelu větší než 3 metry, avšak i u dvoumetrových občas bývají problémy a ty redukce mohou tu sílu a kvalitu signálu ještě zmenšovat. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 Před 46 minutami, Petr.siska napsal(a): Z osobní zkušenosti bych spíš doporučil jako řešení redukci z HDMI na VGA než z DP. Taky nevím proč, ale co jsem zkoušel analog monitory připojovat na DP, tak buď nefungovaly vůbec nebo blbě. S redukcemi DP>DVI ten problém nemám. Taky je možné, že hraje roli i délka kabelu. DP obvykle nemá rádo délky kabelu větší než 3 metry, avšak i u dvoumetrových občas bývají problémy a ty redukce mohou tu sílu a kvalitu signálu ještě zmenšovat. No nevím, ale obecně jde tedy lépe konvertovat DP jak HDMI. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
ExtremixCZ 0 Zveřejněno Únor 12 Author Report Share Zveřejněno Únor 12 Už se mi to povedlo vyřešit, díky za vaše rady Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Únor 13 Report Share Zveřejněno Únor 13 Před 11 hodinami, ExtremixCZ napsal(a): Už se mi to povedlo vyřešit, díky za vaše rady A čím to bylo? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
ExtremixCZ 0 Zveřejněno Únor 23 Author Report Share Zveřejněno Únor 23 Musel jsem vypnout ,,změna měřítka jednotkou GPU´´ Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď