TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Report Share Zveřejněno Únor 11 Dobrý večer, mám problém, že si platíme Download/Upload 30/30 Mb/s. Při měření rychlosti přes telefon tudíž bezdrátově změřím normální hodnoty pohybující se 25-30 Mb/s Download u Upload. Bohužel na počítači naměřím sice hezký 25-30 Mb/s Download, ale Upload už jen pouhých 5-10 Mb/s. Vyzkoušel jsem jiný kabel, jiný port v routeru, QoS mám vypnuté (tudíž žádné omezení). Nevíte kde by mohl být problém? Jedná se o router TP-Link Archer C6. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Únor 11 Report Share Zveřejněno Únor 11 Před 6 minutami, TomzZ napsal(a): Dobrý večer, mám problém, že si platíme Download/Upload 30/30 Mb/s. Při měření rychlosti přes telefon tudíž bezdrátově změřím normální hodnoty pohybující se 25-30 Mb/s Download u Upload. Bohužel na počítači naměřím sice hezký 25-30 Mb/s Download, ale Upload už jen pouhých 5-10 Mb/s. Vyzkoušel jsem jiný kabel, jiný port v routeru, QoS mám vypnuté (tudíž žádné omezení). Nevíte kde by mohl být problém? Jedná se o router TP-Link Archer C6. To není HW, ale poskytovatelem inetu... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Author Report Share Zveřejněno Únor 11 Just now, Argo37 napsal(a): To není HW, ale poskytovatelem inetu... Nemůže to být poskytovatelem, když bezdrátově změřím dobrou hodnotu a kabelem nižší... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Únor 11 Report Share Zveřejněno Únor 11 Just now, TomzZ napsal(a): Nemůže to být poskytovatelem, když bezdrátově změřím dobrou hodnotu a kabelem nižší... Když si to myslíš...přečti si něco na netu a záhy pochopíš... 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Author Report Share Zveřejněno Únor 11 Před 7 minutami, Argo37 napsal(a): Když si to myslíš...přečti si něco na netu a záhy pochopíš... No, tak jelikož mi do toho routeru normálně jede 30/30, tak to nemůže být poskytovatelem logicky. Aktuálně jsem zkusil ještě připojit PC rovnou do switche místo routeru a to samé, takže si myslím, že bude problém někde v PC Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Únor 11 Report Share Zveřejněno Únor 11 ty máš naměřeno přímo na vstupu připojení pro tvůj odběr-byt/dům....Máš Pevný=optiku nebo vzduchem na anténu a pak na kabel? Mám poskytovatele na pevno přes optiku a pecka... ....předtím jsem vyzkoušel jak O2, tak Kabelového poskytovatele nebo konkurenci, která vedla net vzduchem na anténu a pak rozvod po baráku....s těmihle byl vždycky problém s Uploadem a nebylo to nikdy routrem nebo PC.... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Author Report Share Zveřejněno Únor 11 Před 4 minutami, Argo37 napsal(a): ty máš naměřeno přímo na vstupu připojení pro tvůj odběr-byt/dům....Máš Pevný=optiku nebo vzduchem na anténu a pak na kabel? Mám poskytovatele na pevno přes optiku a pecka... ....předtím jsem vyzkoušel jak O2, tak Kabelového poskytovatele nebo konkurenci, která vedla net vzduchem na anténu a pak rozvod po baráku....s těmihle byl vždycky problém s Uploadem a nebylo to nikdy routrem nebo PC.... Internet mám vzduchem, platím si jen 18/18, ale jelikož se znám s poskytovatelem osobně, tykáme si, chodím tam už třetím rokem na brigádu, tak mám domluveno 30/30. Rozvody v domě máme takové, že z antény to jde do TP-Link Switche. Ze Switche 2 kabely, jeden do Domácího PC a druhý do TP-Link Routeru. Z daného Routeru pak jde kabel do mého PC. Ale jak říkám, tak problém bude někde v PC. Jelikož přes telefon změřím maximální rychlost, co mi poskytovatel dodává. Do PC avšak takový Upload už nejde Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Author Report Share Zveřejněno Únor 11 Na telefonu, připojeny k Routeru Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Author Report Share Zveřejněno Únor 11 A zde na PC připojený ke stejnému Routeru Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 11 Author Report Share Zveřejněno Únor 11 A nakonec připojený PC bezdrátově k Routeru Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 667 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 Hele a nemáš na routeru nastavený nějaký uplaod limit přes kabel? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 Taky si myslím, že problém není v PC, ale v routeru samotném... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
TomzZ 0 Zveřejněno Únor 12 Author Report Share Zveřejněno Únor 12 Co tak vím, tak na limitování se používá funkce QoS, ta je vypnutá. Dále jsem hledal a nenašel jsem nic. Nějaký návrh jak by to mohlo být ještě označené? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
davidpipal13 9 Zveřejněno Únor 12 Report Share Zveřejněno Únor 12 Před 3 hodinami, TomzZ napsal(a): Co tak vím, tak na limitování se používá funkce QoS, ta je vypnutá. Dále jsem hledal a nenašel jsem nic. Nějaký návrh jak by to mohlo být ještě označené? Jestli se ti do toho chce, zkus resetovat router do factory default nastavení, a zkus pak, Před 3 hodinami, Argo37 napsal(a): Taky si myslím, že problém není v PC, ale v routeru samotném... to si taky myslím.. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď