Argo37 28 Zveřejněno Únor 10 Report Share Zveřejněno Únor 10 Zdravím. Společnost EVGA je především známá jakožto výrobce HW komponent typu grafických karet nebo zdrojů. V článku na odkaze jest popsáno uvedení na trh periférie, které mají např. senzor detekující uživatele....více čtěte v článku z odkazu.... EVGA uvádí nové myši i klávesnice, které detekují přítomnost uživatele | Svět hardware (svethardware.cz) Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 667 Zveřejněno Únor 10 Report Share Zveřejněno Únor 10 Podle specifikací to vypadá kvalitně, ale ten design mi přijde takový moc generický 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Únor 20 Author Report Share Zveřejněno Únor 20 On 10. 2. 2021 at 23:29, milanfon napsal(a): Podle specifikací to vypadá kvalitně, ale ten design mi přijde takový moc generický 😅 Já jsem si říkal, že by nebylo od věci udělat nějakou limitovanou edici klasických periférií ještě z dob jako PMD-85 ( ta klávesnice v retro stylu... ) samo jenom jako imitaci spolu s inspirací převedeno do moderního věku....takovéhle retro kousky by mě bavily... podobně pak stará dobrá klasika z 90.let ....podobně kdyby předělal někdo starý typ šedobílé klávesnice do moderní podoby s funkčními klávesami, multimediální ovládání a k tomu další moderní prvky jako bílé nebo RGB podsvícení, makro klávesy a klidně jako bezdrátovou s možností připojit přes USB...jop to bych bral....hold nostalgie v moderním kabátě... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 667 Zveřejněno Únor 20 Report Share Zveřejněno Únor 20 Před 10 hodinami, Argo37 napsal(a): Já jsem si říkal, že by nebylo od věci udělat nějakou limitovanou edici klasických periférií ještě z dob jako PMD-85 ( ta klávesnice v retro stylu... ) samo jenom jako imitaci spolu s inspirací převedeno do moderního věku....takovéhle retro kousky by mě bavily... podobně pak stará dobrá klasika z 90.let ....podobně kdyby předělal někdo starý typ šedobílé klávesnice do moderní podoby s funkčními klávesami, multimediální ovládání a k tomu další moderní prvky jako bílé nebo RGB podsvícení, makro klávesy a klidně jako bezdrátovou s možností připojit přes USB...jop to bych bral....hold nostalgie v moderním kabátě... Tyjo zrovna včera jsem koukal na něco takového na Aliexpressu, co byla klávesnice jako ve stylu starých IBM klávesnicí, ale mělo to normální patice na dnešní switche a tedy jsis tam mohl dát moderní klávesy, ale celé to bylo v takovém retro stylu jako toto Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Únor 20 Author Report Share Zveřejněno Únor 20 Mno mít nějaký výrobní kapacity...3D tiskárnu bo tak nějak...mám sice nápady, ale realizaci jakožto inženírskej to už ne bohužel... 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď