RmčsPwrd 1 Zveřejněno Leden 30 Report Share Zveřejněno Leden 30 Zdravím, chci se zeptat proč se CPU nedostane pod 2199,9MHz při idle. Vlastním i Intel i7 7700 a tam bez problému mám na idlu klidně 800MHz. Mám nastavený Amd ryzen balanced power plan s minimální rychlosti CPU na 20%. Zkoušel jsem nastavit i 5% jak to mám u intelu, ale bohužel beze změny. Četl jsem někde že právě těch 2,2GHz je idle na, kterém ten CPU jede. Chci se tedy zeptat jestli opravdu se nedostanu pod těch 2,2GHz nebo to nějak jde. Frekvence byly kontrolovány pomocí CPU-Z. Díky Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 417 Zveřejněno Leden 30 Report Share Zveřejněno Leden 30 Před 2 hodinami, RmčsPwrd napsal(a): Zdravím, chci se zeptat proč se CPU nedostane pod 2199,9MHz při idle. Vlastním i Intel i7 7700 a tam bez problému mám na idlu klidně 800MHz. Mám nastavený Amd ryzen balanced power plan s minimální rychlosti CPU na 20%. Zkoušel jsem nastavit i 5% jak to mám u intelu, ale bohužel beze změny. Četl jsem někde že právě těch 2,2GHz je idle na, kterém ten CPU jede. Chci se tedy zeptat jestli opravdu se nedostanu pod těch 2,2GHz nebo to nějak jde. Frekvence byly kontrolovány pomocí CPU-Z. Díky ked das windows balanced a nie amd balanced, tak pokdes aj na 500mhz. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
RmčsPwrd 1 Zveřejněno Leden 30 Author Report Share Zveřejněno Leden 30 Před 34 minutami, Division2 Ubisoft napsal(a): ked das windows balanced a nie amd balanced, tak pokdes aj na 500mhz. Bohužel nepomohlo Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 417 Zveřejněno Leden 30 Report Share Zveřejněno Leden 30 Před 7 minutami, RmčsPwrd napsal(a): Bohužel nepomohlo kedze uz nemam 3600 ale 5600 tak neoverim. pred rokom to mi tak islo ked som skusal. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
miroslav kaliban 3 Zveřejněno Únor 17 Report Share Zveřejněno Únor 17 Ja mám AMD Ryzen 7 3700X kde je nejnižší psaná hodnota 3,6 GHz ale když se dívám do AMD Master tak když není pc nejak zatěžovany tak jednotlivá frekvence jader je okolo 800 MHz až 1,2 GHz a měl sem tam ale zapnutý Ecomod jinak v úplném normálu se frekvence pohybuje okolo těch 3,2 až 3,6 GHz 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
miroslav kaliban 3 Zveřejněno Report Share Zveřejněno Ahoj tady mas menší fotku doufám že citelnou. Mam o řadu vyšší procik a jede mi v eco modu na 600 až 1000 MHz program orig. AMD master Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 417 Zveřejněno Report Share Zveřejněno a mne ide v balanced mode Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď