matyasdresler 195 0 Zveřejněno Leden 19 Report Share Zveřejněno Leden 19 Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je 75°c normální teplota pro gtx 1060 3gb jestly ne prosím neporadil by mi někdo jak to mám řešit? Děkuji za odpovědi. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 419 Zveřejněno Leden 20 Report Share Zveřejněno Leden 20 Před 10 hodinami, matyasdresler 195 napsal(a): Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je 75°c normální teplota pro gtx 1060 3gb jestly ne prosím neporadil by mi někdo jak to mám řešit? Děkuji za odpovědi. rozobrať a prepastovať. alebo zabezpečiť dostatok chladného vzduchu . vlastne obe tieto požiadavky súčastne . Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 20 Report Share Zveřejněno Leden 20 Ještě dodám, pokud ji máš v pc dlouho, tak profoukat vzduchem a vyfoukat prwch a podobně 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
matyasdresler 195 0 Zveřejněno Leden 20 Author Report Share Zveřejněno Leden 20 (upraveno) Děkuji ale grafiku jsem rozebral vyčistí a dal do ní tekutý kov a popřát je na 75°c. Ještě mě napadlo jestli to nemá nějakou spojitost s umístěním větráku? Editoval(a) Leden 20 matyasdresler 195 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 20 Report Share Zveřejněno Leden 20 Co máš za bednu a jaké máš v ní větráky a kde? Podle toho nějak zjistíme. Jestli máš jenom jeden 80mm větrák vzadu tak to může být tím. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Leden 20 Report Share Zveřejněno Leden 20 Hele možná bych se taky kouknul na to, jestli to není nastavená cílová teplota té karty. Nenapsal jsi přesný model, ale něco mi říká ... není to náhdou ten malý jednovětrákový ITX model? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
matyasdresler 195 0 Zveřejněno Leden 23 Author Report Share Zveřejněno Leden 23 On 20. 1. 2021 at 16:01, milanfon napsal(a): Hele možná bych se taky kouknul na to, jestli to není nastavená cílová teplota té karty. Nenapsal jsi přesný model, ale něco mi říká ... není to náhdou ten malý jednovětrákový ITX model? Nene má to dva větráky Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
matyasdresler 195 0 Zveřejněno Leden 23 Author Report Share Zveřejněno Leden 23 On 20. 1. 2021 at 13:40, David Morávek (Dave) napsal(a): Co máš za bednu a jaké máš v ní větráky a kde? Podle toho nějak zjistíme. Jestli máš jenom jeden 80mm větrák vzadu tak to může být tím. Větráky jsou GameMax RB300 Combo Bedna je Eurocase MLG Pladin RGB Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
standberg 1 Zveřejněno Leden 23 Report Share Zveřejněno Leden 23 Otázka znie, či 75oC v záťaži alebo v kľude. V záťaži je podľa môjho názoru v poriadku. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Leden 25 Report Share Zveřejněno Leden 25 On 23. 1. 2021 at 21:23, matyasdresler 195 napsal(a): Větráky jsou GameMax RB300 Combo Bedna je Eurocase MLG Pladin RGB Case nevypadá špatně i na to, že je to Eurocase, ale napiš kolik jaké ( např. 120mm ? ) a kde...jsou tam 3xpozice na přední panel (120,140mm anebo 240,280 a 360 vodník ) 2xpozice na horní straně ( 120,140mm anebo opět vodník, ale pouze 240 a 280 ) a nakonec zadní je pouze 1x120mm... takže kolik jaké a kde???? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď