XLcuteLP 0 Zveřejněno Leden 10 Report Share Zveřejněno Leden 10 Dobrý den chci si doma digitalizovat staré VHS kazety používám: sound blaster live 5.1 sb0220, winfast tv2000 xp expert které propojuji 3 vodičovým drátem (ovladeče jsou naistalovány) + WinFast PVR aplikace, OS: Windows XP 32bit. Video a zvuk funguje ale při nahrávání zůstane pouze video bez zvuku. Nevíte jak správně nastavit aplikaci pro nahrávání i zvuku, nebo doporučujete úplně jinou aplikaci. Děkuji. Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 224 Zveřejněno Leden 10 Report Share Zveřejněno Leden 10 Ahoj, jiná aplikace ti asi nebude fungovat úplně Když je to přímo program pro toto. Já osobně pro přehrávání VHS kazet používám LogiLink do USB, kde mám drivery a nomálně to mám jako vstup do OBS, takže si vše nastavím dle potřeby: Ohledně toho, že ti nejde zvuk, tak je možné, že to máš jenom špatně nastavené ten program? Zkoušel jsi různé možnost v tom audio nastavení? Jinak zvuk bych asi dal na 100% A "Audio Device" by měla být ta tvoje WinFast karta logicky. A Audi Recording Line si nejsem jistý Ale mrkni do návodu, tam by to mohlo být vysvětlenéWinFastPVR2-CZ.pdf 1 Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 461 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 2 hodinami, XLcuteLP napsal(a): Dobrý den chci si doma digitalizovat staré VHS kazety používám: sound blaster live 5.1 sb0220, winfast tv2000 xp expert které propojuji 3 vodičovým drátem (ovladeče jsou naistalovány) + WinFast PVR aplikace, OS: Windows XP 32bit. Video a zvuk funguje ale při nahrávání zůstane pouze video bez zvuku. Nevíte jak správně nastavit aplikaci pro nahrávání i zvuku, nebo doporučujete úplně jinou aplikaci. Děkuji. Kdysi (10 let zpět ) jsem přes WinFast TV kartu taky digitalizoval pár videokazet, ale zvukovka k tomu nebyla potřeba. Nejde tam jako audio vstup navolit taky tu TV kartu? Možná by nám pomohly i screeny rozbalených nabídek pro Audio. 1 Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
XLcuteLP 0 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 8 hodinami, Petr.siska napsal(a): Kdysi (10 let zpět ) jsem přes WinFast TV kartu taky digitalizoval pár videokazet, ale zvukovka k tomu nebyla potřeba. Nejde tam jako audio vstup navolit taky tu TV kartu? Možná by nám pomohly i screeny rozbalených nabídek pro Audio. sound blaster live 5.1 sb0220, winfast tv2000 xp expert jsou propojeny z konektoru na winfast... do sound blaster... AUX IN. Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 461 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 1 hour ago, XLcuteLP napsal(a): sound blaster live 5.1 sb0220, winfast tv2000 xp expert jsou propojeny z konektoru na winfast... do sound blaster... AUX IN. A co nabídka "Audio device"? Nedá se tam nastavit Winfast? Má základní deska vlastní zvukové výstupy/vstupy? 1 Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
XLcuteLP 0 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 10 minutami, Petr.siska napsal(a): A co nabídka "Audio device"? Nedá se tam nastavit Winfast? Má základní deska vlastní zvukové výstupy/vstupy? Základní deská má integrovanou zvukovku ale má konektor je na připojení audia z předního panelu => připojení Winfast tv2000 expert přes zvukovou kartu Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 461 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 16 minutami, XLcuteLP napsal(a): Základní deská má integrovanou zvukovku ale má konektor je na připojení audia z předního panelu => připojení Winfast tv2000 expert přes zvukovou kartu A máš zvukovku a tv kartu propojenou? 1 Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
XLcuteLP 0 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 4 minutami, Petr.siska napsal(a): A máš zvukovku a tv kartu propojenou? Ano je připojen, zvuk funguje na reproduktorech (přes zvukovou kartu) ale zvuk nejde nahrávat v aplikaci => video bez zvuku. Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 461 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 19 minutami, XLcuteLP napsal(a): Ano je připojen, zvuk funguje na reproduktorech (přes zvukovou kartu) ale zvuk nejde nahrávat v aplikaci => video bez zvuku. Asi bych zkoušel různé vstupy zvuku metodou pokus-omyl Ještě mě napadá, jestli nebude potřeba změnit něco v nastavení zvuku Windows. Třeba změnit ten "Sound playback" nebo nastavit nahrávání z PC speakers, když přehrávání zvuku jde. Nebo změnit něco v "Sound recording". Těch vstupů a výstupů může být spousta a ten software může brát nějaký, co není vůbec používaný, ale sw ho vidí (já mám třeba všechny nepoužívané výstupy a vstupy zakázané právě aby to nedělalo případný bordel). 1 Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
XLcuteLP 0 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 (upraveno) Před 43 minutami, Petr.siska napsal(a): Asi bych zkoušel různé vstupy zvuku metodou pokus-omyl Ještě mě napadá, jestli nebude potřeba změnit něco v nastavení zvuku Windows. Třeba změnit ten "Sound playback" nebo nastavit nahrávání z PC speakers, když přehrávání zvuku jde. Nebo změnit něco v "Sound recording". Těch vstupů a výstupů může být spousta a ten software může brát nějaký, co není vůbec používaný, ale sw ho vidí (já mám třeba všechny nepoužívané výstupy a vstupy zakázané právě aby to nedělalo případný bordel). OK budu to zkoušet. kdyby vás ještě něco napadlo tak prosím napište. Děkuji za pomoc. Editoval(a) Leden 11 XLcuteLP Citovat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts