Koment. cz 3 Zveřejněno Leden 10 Report Share Zveřejněno Leden 10 když hraju hru asi tak 45 min tak se mi pozastaví a je nutné ji vypnout a zapnout Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Leden 10 Report Share Zveřejněno Leden 10 A dělá to i jiná hra? pokud ne, tak je to chyba nějakého posledního updatu.. Můžeš zkusit aktualizovat všechny drivery v PC. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Koment. cz 3 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 Před 8 hodinami, David Morávek (Dave) napsal(a): A dělá to i jiná hra? pokud ne, tak je to chyba nějakého posledního updatu.. Můžeš zkusit aktualizovat všechny drivery v PC. ne udělalo mi to 2 fall guys ale jiná hra ne ale napadlo mě jestli to nemůže bít tím že jsem hru schodil několikrát na pozadí protože jsem ještě hrál a už se to nepozastavilo Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Tak pokud to dělá jen fall guys, tak je chyba tam. Takže zkus přeinstalovat a pripadne počkat na patch😄 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Koment. cz 3 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 1 hour ago, David Morávek (Dave) napsal(a): Tak pokud to dělá jen fall guys, tak je chyba tam. Takže zkus přeinstalovat a pripadne počkat na patch😄 jenomže já to nainstaloval včera Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Ale jak říkám, bude to chyba hrou né pc, když to dělá jenom u toho A jelikož hra má několik desítek MB, tak neni propblém to přeinstalovat a případně počkat na další patch Tady jako normální faktory jako u her brát nemůžeme Protože u fall guys se ti sotva roztočí větráky na grafice a myslím, že problém s teplotama ani nic podobným nebude Takže jedině zkus v okně né na Fullscreen a případně přeinstalovat a počkat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď