Andrej Eštvan 0 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 Chcem sa opýtať, že čo s windowsom na novom PC. Mám môj starý notebook a na ňom mám windows 10. mám tam konto. heslo a mail. Kód neviem. Aktivoval sa automaticky pri prvotnom spustení notebooku. Dá sa do môjho nového PC pridať toto konto? a budem mať windows? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 378 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 1 hour ago, Andrej Eštvan napsal(a): Chcem sa opýtať, že čo s windowsom na novom PC. Mám môj starý notebook a na ňom mám windows 10. mám tam konto. heslo a mail. Kód neviem. Aktivoval sa automaticky pri prvotnom spustení notebooku. Dá sa do môjho nového PC pridať toto konto? a budem mať windows? asi nie. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 461 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 Před 1 hodinou, Andrej Eštvan napsal(a): Chcem sa opýtať, že čo s windowsom na novom PC. Mám môj starý notebook a na ňom mám windows 10. mám tam konto. heslo a mail. Kód neviem. Aktivoval sa automaticky pri prvotnom spustení notebooku. Dá sa do môjho nového PC pridať toto konto? a budem mať windows? Účtem se přihlásíš, ale licence aktivovaná nebude - ta je jen na jedno zařízení. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
westikkrystof 360 Zveřejněno Leden 6 Report Share Zveřejněno Leden 6 (upraveno) Před 2 hodinami, Andrej Eštvan napsal(a): Chcem sa opýtať, že čo s windowsom na novom PC. Mám môj starý notebook a na ňom mám windows 10. mám tam konto. heslo a mail. Kód neviem. Aktivoval sa automaticky pri prvotnom spustení notebooku. Dá sa do môjho nového PC pridať toto konto? a budem mať windows? Za zkoušku nic nedáš. Máš ten kód ze zadní strany notebooku? Přihlaš se na účet, zadej kód a uvidíš. Ten kód se dá myslím dostat i z toho notebooku. Je na to někde návod, pohledej. Kdyžtak koupíš klíč z bazoše za 100Kč. Editoval(a) Leden 6 westikkrystof 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 224 Zveřejněno Leden 7 Report Share Zveřejněno Leden 7 Bazoš ne Tam ti prodají i ledvinu.. Spíš Aukro 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď