David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Leden 2 Report Share Zveřejněno Leden 2 Zdravím vás, toto je už 3. rok našeho oblíbeného tématu, kde ukazujete vaše krásné setupy a nebo šíleně barevná monstra. Rok 2020 byl v tom velký krokem nahoru a příspěvky o vašich SETUPECH chodily každou chvilku a za to jsem strašně rád!! 😀 Proto dnešním dne zahajuji další ročník 🥰 Doufám, že tady bude plno zajímavý příspěvků a pokud máte jenom notebook a třeba monitor a klávesnici, tak se nebojte nikoho to neurazí!! 😀 Zde je můj aktuální setup po přestavbě (video) do nové bedny a nějaké RGB doplňky na stole! Jinak je to RGB, ale na fotky je lepší jedna barvička 😎😋 1 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 9 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 CPU I9 10900k Chladič CPU Kraken x73 Grafická karta Msi rtx 3080 suprim x Základní deska Msi meg z490 ace RAMky 2x 16 hyperx fury 3466mhz, cl16 SSD M2 nvme smasung 960 evo, 2x ssd samsung 950 Zdroj Corsair rm850x white Bedna Nzxt H710i + corsair Ql fans Monitor Acer predator 32, 144Hz, Qhd, 1ms Myš Razer mamba, podložka razer fIrefly Klávesnice Msi vigor gk50 low profile Poznámky Monitor Acer predator 32, Qhd, 144Hz 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 @Barry Moc hezký setup a krásně sladěný! Barevně to vypadá taky suprově Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 9 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 1 hour ago, David Morávek (Dave) napsal(a): @Barry Moc hezký setup a krásně sladěný! Barevně to vypadá taky suprově Dik taky to máš super. V reálu je to mnohem hezčí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 9 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Teď jsem ještě vyměnil razer myš za steelseries 650 a mnohem lespši myš. Přemyšlím nad podložkou steelseries rgb tak uvidim. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď