David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 2 Report Share Zveřejněno Leden 2 Zdravím vás, toto je už 3. rok našeho oblíbeného tématu, kde ukazujete vaše krásné setupy a nebo šíleně barevná monstra. Rok 2020 byl v tom velký krokem nahoru a příspěvky o vašich SETUPECH chodily každou chvilku a za to jsem strašně rád!! 😀 Proto dnešním dne zahajuji další ročník 🥰 Doufám, že tady bude plno zajímavý příspěvků a pokud máte jenom notebook a třeba monitor a klávesnici, tak se nebojte nikoho to neurazí!! 😀 Zde je můj aktuální setup po přestavbě (video) do nové bedny a nějaké RGB doplňky na stole! Jinak je to RGB, ale na fotky je lepší jedna barvička 😎😋 2 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 12 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 CPU I9 10900k Chladič CPU Kraken x73 Grafická karta Msi rtx 3080 suprim x Základní deska Msi meg z490 ace RAMky 2x 16 hyperx fury 3466mhz, cl16 SSD M2 nvme smasung 960 evo, 2x ssd samsung 950 Zdroj Corsair rm850x white Bedna Nzxt H710i + corsair Ql fans Monitor Acer predator 32, 144Hz, Qhd, 1ms Myš Razer mamba, podložka razer fIrefly Klávesnice Msi vigor gk50 low profile Poznámky Monitor Acer predator 32, Qhd, 144Hz 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 11 Author Report Share Zveřejněno Leden 11 @Barry Moc hezký setup a krásně sladěný! Barevně to vypadá taky suprově Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 12 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 1 hour ago, David Morávek (Dave) napsal(a): @Barry Moc hezký setup a krásně sladěný! Barevně to vypadá taky suprově Dik taky to máš super. V reálu je to mnohem hezčí. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 12 Zveřejněno Leden 11 Report Share Zveřejněno Leden 11 Teď jsem ještě vyměnil razer myš za steelseries 650 a mnohem lespši myš. Přemyšlím nad podložkou steelseries rgb tak uvidim. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Argo37 28 Zveřejněno Leden 24 Report Share Zveřejněno Leden 24 Moc pěkný. Mě se nejvíc líbí ta grafika, ale na bok má asi vícero ARGB podsvícených prvků a podle mě i ta horní kovová deska má logo MSI... Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 419 Zveřejněno Leden 25 Report Share Zveřejněno Leden 25 (upraveno) nabombovany gamingrig 43" acer predator a ako sa to dá "deje....babrať" a to všetko 60hz "kajnšmentke" Editoval(a) Leden 25 Division2 Ubisoft 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 25 Author Report Share Zveřejněno Leden 25 @Division2 Ubisoft hodně hezký na kolik tě vyšel? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 419 Zveřejněno Leden 25 Report Share Zveřejněno Leden 25 (upraveno) chvalabohu mna nevysiel, ale myslim ze stoji cez 1000€ , ako prvy dojem ok, pokazeny jeden zo štyroch led pasov ktore su v baleni a lepia sa na monitor. viem si to doma predstaviť ale nemam na to grafiku na 4K 144HZ. zapáčil sa mi ten NUC , ako prehrávač OK. no cez hdmi zvlada iba 60hz na tomto monitore. a najväčšia sranda, ma to byť pojazdny videokonferenčný prehrávač, "pojazdný" , 43" .... Editoval(a) Leden 25 Division2 Ubisoft 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 419 Zveřejněno Leden 25 Report Share Zveřejněno Leden 25 (upraveno) a aby som tu nespamoval tak pridam svoj momentalny "staro-novy" setup po vymene grafiky . nič mimoriadne. len male obmeny Editoval(a) Leden 25 Division2 Ubisoft 3 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 25 Author Report Share Zveřejněno Leden 25 @Division2 Ubisoft moc hezká Jen možná až moc velká CASE, ale jinak proč nee Je to hezký <3 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Leden 25 Report Share Zveřejněno Leden 25 Noo tak já sem teda taky hodím můj aktuální setup a 2021 build. To RGB nebyl záměr, ale nakonec bych řekl, že to dopadlo celkem dobře 😅 Zbytek setupu je pak spíš takový #minimalismus. 3 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 419 Zveřejněno Leden 26 Report Share Zveřejněno Leden 26 najbližšie očakávam "hardtubing" . osobne tie gumove hadičky . ale klasika, pinda ten čo nema custom loop . JA. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Leden 26 Author Report Share Zveřejněno Leden 26 Před 8 hodinami, Division2 Ubisoft napsal(a): najbližšie očakávam "hardtubing" . osobne tie gumove hadičky . ale klasika, pinda ten čo nema custom loop . JA. Zrovna v tomhle případě bych hardtubing šel docela komplikovaně Ale třeba v další upgradu bude Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 12 Zveřejněno Únor 3 Report Share Zveřejněno Únor 3 Update 2 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Únor 4 Author Report Share Zveřejněno Únor 4 @Barry Moc hezký setup! Koukám monitor nějaký Acer Predator, takže asi 1440P A ta studená bílá na myši a klávesnici dává super efekt! Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 12 Zveřejněno Únor 4 Report Share Zveřejněno Únor 4 Před 12 hodinami, David Morávek (Dave) napsal(a): @Barry Moc hezký setup! Koukám monitor nějaký Acer Predator, takže asi 1440P A ta studená bílá na myši a klávesnici dává super efekt! Jj acer predator 32” 170hz 1440p. Ale už po cca 50 hod. 2 pixely mrtví. Monitor za dvacku 🙈 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
davidpipal13 9 Zveřejněno Únor 9 Report Share Zveřejněno Únor 9 Zdravím, taky se tedy přidám 20. února mi mají dojít ještě custom jednotlivě opletené kabely, tak Vám to sem pak ještě jednou plácnu. CPU 5800x, RTX 2070, Kraken x62, 32GB RAM, RM850x, pásky a zadní větrák od silentiumpc monitor 32'' DELL 165Hz 1440p, KB razer blackwidow, myš razer deathadder elite. Vše vypsané na profilu podrobně. 3 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Únor 10 Author Report Share Zveřejněno Únor 10 @davidpipal13 moc hezký PC a moc hezký čistý stůl Krásná práce 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
davidpipal13 9 Zveřejněno Únor 15 Report Share Zveřejněno Únor 15 On 10. 2. 2021 at 9:42, David Morávek (Dave) napsal(a): @davidpipal13 moc hezký PC a moc hezký čistý stůl Krásná práce posílám update - nové kabely a vyfoukaný pc od prachu .. (asi se mi zbláznila ramka ) za mě mnohem lepší, hlavně u té grafiky.. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
miroslav kaliban 5 Zveřejněno Únor 20 Report Share Zveřejněno Únor 20 Já mám zatím jen takový decentní Argb ale to ještě vytuním. Ale na monitor sem si pridelal Ambient Light Info o pc, Cpu: AMD RYZEN 7 3700X Zkl.d Asus ROG Strix B550 F gaming GPU: Asus ROG Strix RTX 2070 RAM 32gb HyperX Rgb 3200 MHZ 1x ssd nvme samsung 256gb 1x ssd 1tb samsung 860 a 2tb WD Blue. Zdroj radši zmiňovat nebudu protoze to je zalman 750w který za chvili vyměním 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Únor 20 Author Report Share Zveřejněno Únor 20 @miroslav kaliban Hodně hezký udělaný setup a doufám, že upgrady co plánuješ ti zvýší požitek z tvého hraní! Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 558 Zveřejněno Únor 20 Report Share Zveřejněno Únor 20 On 15. 2. 2021 at 19:25, davidpipal13 napsal(a): Teda to napájení grafiky je hodně zajímavé Jinak taky slušná mašina. Já jsem zjistil, že moje deska nemá čtvrtou generaci PCI (jak neuvěřitelné), takže kupovat novou RTX asi úplně nemá význam bez celého nového PC. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Róbert Dilik 249 Zveřejněno Únor 20 Report Share Zveřejněno Únor 20 Před 1 hodinou, jirkasta napsal(a): Já jsem zjistil, že moje deska nemá čtvrtou generaci PCI (jak neuvěřitelné), takže kupovat novou RTX asi úplně nemá význam bez celého nového PC. https://www.svethardware.cz/pci-express-4-0-a-skalovani-vykonu-v-praxi-nula-nula-nic/49684 Dosku mám s PCIe 3 a grafiku som mal 4.Žiadny problém ani v obmedzení výkonu som nepozoroval. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
miroslav kaliban 5 Zveřejněno Report Share Zveřejněno Tak jo můj set up už jsem tu ukázal ale udělal sem malý RGB úpravy no a tady je výsledek. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď