Marek Alan 1 Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Report Share Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Zdravím, mám problém s tím, že zařízení připojené na modem (192.168.1.x) nemohou vidět zařízení, připojené k routeru (192.168.0.x), obráceně to jde. Bylo mi řečeno že se prý jedná o dvojitý NAT, ale abych pravdu řek, tak nevím co s tím. Pomohl by mi s tím někdo? Díky moc Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Report Share Zveřejněno Prosinec 30, 2020 A můžu vědět proč máš druhý router? Proč není pouze v režimu REPEATER? Aby opakoval WIFI a případně i adresy Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Marek Alan 1 Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Author Report Share Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Před 46 minutami, David Morávek (Dave) napsal(a): A můžu vědět proč máš druhý router? Proč není pouze v režimu REPEATER? Aby opakoval WIFI a případně i adresy Druhý router mám na druhé straně baráku, tam kde wi-fi z modemu nedosáhne. U routeru (tp-link c50( právě nevím jak nastavit "REPEATER". Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Report Share Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Jak máš "QUICK SETUP", tak by měl být možnost reperater modu jde o to, že ten druhý router vytváří vlastní pod sít a proto nevidíš co v síti je Nevím přesně jak nastavit natování, aby to bylo viděl, ale jednodušší bude nastavit jako opakovač, takže router bude jako switch a wifi a bude sdílet co to přijme. Takže to bude jedna sít Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Marek Alan 1 Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Author Report Share Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Díky moc za pohotovou odpověď. Jestli jsem to pochopil správně, tak bych měl zaškrtnout možnost "access point". Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Report Share Zveřejněno Prosinec 30, 2020 Nějakou chvilku jsem v routeru nic nenastavoval Ale mělo by to být ono. Kdyby můžeš to snadno vrátit a případně na to přijdeme. Kdyžtak mrknu ještě na ofiko web Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Marek Alan 1 Zveřejněno Prosinec 31, 2020 Author Report Share Zveřejněno Prosinec 31, 2020 Díky moc za pomoc! Vše funguje jak má. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 228 Zveřejněno Leden 1 Report Share Zveřejněno Leden 1 Super, rád jsem pomohl! 😁 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď