Ondra987 0 Zveřejněno Listopad 26, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 26, 2020 Dobrý den, naistaloval jsem si davinci resolve pro windows, ale jakmile začnu dělat efekty ve fusion, a dám si přehrát náhled, tak mi spadne. Na grafu ve správci úloh je vidět že grafika vpodstatě nejede a když spustím náhled, tak to bleskově vyletí na 100% a spadne to. Mám rx 570, Intel Xeon E5-2690 v3 a 16gb RAM. Už nevím čím to může být, předem děkuji za jakékoliv rady. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Gruber 3 Zveřejněno Listopad 27, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 27, 2020 Zkus na počítač dát Linux. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ondra987 0 Zveřejněno Listopad 27, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 27, 2020 Linux tam mám, ale ubuntu a v něm mi nejde ani nainstalovat. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 648 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 A máš placenou nebo free verzi? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ondra987 0 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 Na to jsem zapomněl, mám tu free verzi. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 648 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 Před 8 minutami, Ondra987 napsal(a): Na to jsem zapomněl, mám tu free verzi. No tak tam je problém v tom, že ta free verze má jen omezenou grafickou akceleraci. Pro tebe to tady znamená, že to neumí využít grafiku k dekódování H.265/H.264 videa. Myslím, že s NVIDIí to snad jde i u free verze, ale s AMDčkem máš smůlu a jde to jen přes CPU, který je ve tvém případě na tohle slabý. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ondra987 0 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 Děkuji, takže když si to video předem převedu, tak to pude dobře? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Gruber 3 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 Před 25 minutami, Ondra987 napsal(a): Děkuji, takže když si to video předem převedu, tak to pude dobře? Pochopil jsem, že hardwarová akcelerace není na free DaVinci Resolve. S převedením na jiný formát by se nic nevyřešilo. Musíš mít placené DaVinci Resolve. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Gruber 3 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 On 27. 11. 2020 at 16:45, Ondra987 napsal(a): Linux tam mám, ale ubuntu a v něm mi nejde ani nainstalovat. Zkus popsat co je za problém. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ondra987 0 Zveřejněno Listopad 28, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 28, 2020 Chyba je tedy v davinci resolve, takže by se spuštěním v linuxu stejně nic nevyřešilo, ještě mě napadá, nabízejí ho ještě jako linuxový operační systém, myslíte že v něm to bude jinak? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Ondra987 0 Zveřejněno Leden 5 Author Report Share Zveřejněno Leden 5 Dobrý den, problém byl nakonec ve špatně nastaveném stránkovacím souboru, kdy windows už při 8gb využití paměti vypínal programy. Děkuji za pomoc Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď