xenoxxd 0 Zveřejněno Listopad 21, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 21, 2020 Nechtěl by někdo z vedení vytvořit server na discordu? Myslím že by to bylo docela zajímavý. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dangel 173 Zveřejněno Listopad 21, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 21, 2020 Tak nějak mám osobně pocit, že by to bylo spíše zbytečné... ostatně chvilku něco takového dokonce existovalo, avšak brzy došlo na úmrtí. Co by sis od toho sám představoval? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 669 Zveřejněno Listopad 22, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 22, 2020 Hele fórum je tady z důvodu, aby si tyhle diskuze mohl přečíst každý a nemusel se kvůli mnoha věcem znovu ptát. Discord je slepá ulička. 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Romantus97 452 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 Před 23 hodinami, milanfon napsal(a): Hele fórum je tady z důvodu, aby si tyhle diskuze mohl přečíst každý a nemusel se kvůli mnoha věcem znovu ptát. Discord je slepá ulička. V tomhle s Milanem souhlasím. Pokud ale někdo touží po Discord Tech komunitě, tak v podpisu mám link, nejedná se o nic oficiálně pod nikým,, slouží tak k pokecu, na řešení opakujících se problémů je fórum lepší, možnost hovoru je však taky super. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 669 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 Před 2 minutami, Romantus97 napsal(a): V tomhle s Milanem souhlasím. Pokud ale někdo touží po Discord Tech komunitě, tak v podpisu mám link, nejedná se o nic oficiálně pod nikým,, slouží tak k pokecu, na řešení opakujících se problémů je fórum lepší, možnost hovoru je však taky super. Jooo to rozhodně. Mně se teda stršně líbí, že to fórum už k tomuto účelu slouží a spousta lidí sem zavítá jen aby si přečetli něco, co se tady řešilo a z toho mám fakt radost Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Romantus97 452 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 @milanfonjen vám to musí přestat padat Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 Před 36 minutami, Romantus97 napsal(a): @milanfonjen vám to musí přestat padat Tak pracuje se na tom, ale když sem naletělo nějakých 30-50 čínských botů tak to spadlo, ale @Dangel s @milanfon to vyřeší neboj 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Romantus97 452 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 Před 1 minutou, David Morávek (Dave) napsal(a): Tak pracuje se na tom, ale když sem naletělo nějakých 30-50 čínských botů tak to spadlo, ale @Dangel s @milanfon to vyřeší neboj Po vás jdou číňani? Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 669 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 Před 10 hodinami, Romantus97 napsal(a): Po vás jdou číňani? Jo, Huawei ... bez prdele 😂 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Listopad 23, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 23, 2020 Před 10 hodinami, Romantus97 napsal(a): Po vás jdou číňani? Se podívej kolik je v danou chvíli na fóru hostů s často podobnou IP a hlavně dříve tady nebylo třeba 20-30 hostů najednou dlouhodobě Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď