Jump to content

Problémy

Recommended Posts

• Dangel pinned this Téma
Před 8 minutami, Dangel napsal(a):

Pokud vás některý z problémů irituje více než jiný, napište mi ho sem. Stačí fotka a dostane vyšší prioritu ;)

V předešlé mobilní verzi webu se v pravém horním rohu byla fajn rozbalovací ikonka, kde se daly zobrazit notifikace (zvoneček). Nyní je tam jen "nový obsah", "přidat obsah" a "hledej". Rád bych zpátky celé rolovací menu (notifikace, zprávy, profil, nastavení atd) nebo alespoň zvoneček :)

NOTABLE-00002.jpg

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 8 minutami, Petr.siska napsal(a):

V předešlé mobilní verzi webu se v pravém horním rohu byla fajn rozbalovací ikonka, kde se daly zobrazit notifikace (zvoneček). Nyní je tam jen "nový obsah", "přidat obsah" a "hledej". Rád bych zpátky celé rolovací menu (notifikace, zprávy, profil, nastavení atd) nebo alespoň zvoneček :)

o téhle vím, zkusím se na ní podívat... ale musím se přiznat že jsem tak trochu doufal že s touhle s nikdo neozve :pepecry: 

Uvidíme co zmůžu :D

• Haha 1
Odkaz na příspěvek
Před 2 minutami, Dangel napsal(a):

no to právě nevíš, ale ono ve skutečnosti ano. Právě že za posledních pár dní se to pos*alo skoro celý :D

To je tou absencí anime Emotů... :lul: jste zase vykrádali Linuse, že tu máte "tunu" Aj? Ten reskin je tu jak dlouho? Jestli něco nemrví ty animace...

Odkaz na příspěvek
Před 2 minutami, Romantus97 napsal(a):

To je tou absencí anime Emotů... :lul: 

souhlasím :D ale ty mi už znovu asi neprojdou :D

Před 3 minutami, Romantus97 napsal(a):

jste zase vykrádali Linuse, že tu máte "tunu" Aj? Ten reskin je tu jak dlouho? Jestli něco nemrví ty animace...

ne ne... došlo k updatu fóra, čímž se změnilo i "originální" Téma a kaskádový styl. Právě to CSS to rozbilo resp to, že naše theme jede na starým stylu. 

Přemýšlím jestli by nebylo lepší to přepnout na chvíli spíš do nouzovýho režimu... hmmm dejte mi chvíli

Odkaz na příspěvek
Před 2 minutami, Dangel napsal(a):

souhlasím :D ale ty mi už znovu asi neprojdou :D

ne ne... došlo k updatu fóra, čímž se změnilo i "originální" Téma a kaskádový styl. Právě to CSS to rozbilo resp to, že naše theme jede na starým stylu. 

Přemýšlím jestli by nebylo lepší to přepnout na chvíli spíš do nouzovýho režimu... hmmm dejte mi chvíli

Klidně ti tu můžu chvilku dělat pokusného králika :D Just askin, bude nějaký update chatů tady na fóru? Je celkem otravný to hledat dlouhým scrollováním a když bych ti chtěl napsat dělám novou konverzaci s tématem

Editoval(a) Romantus97
Odkaz na příspěvek

@Dangelposlušně hlásím, že provizorní téma fachá, jak má :D a ypadá i celkem dobře, jen to fakt bude chtít pak někdy doladit tu AJ v textu, je hezký vidět, kdo tomu tady vládne :D a ta korunka vypadá taky fajn, ještě si vypnu uBlock Origin, ať tu zbytečně nic nefiltruju...

image.png.15082749d1207fc0fc6a6201e28be2c8.pngimage.png.08686bb3c49b395d41d93d9053aea7c9.png

Jen to schytal vršek...
image.thumb.png.1045b6e8d8c809f0f8061deda77f9e43.png

Editoval(a) Romantus97
Odkaz na příspěvek
Just now, Romantus97 napsal(a):

@Dangelposlušně hlásím, že provizorní téma fachá, jak má :D a ypadá i celkem dobře, jen to fakt bude chtít pak někdy doladit tu AJ v textu, je hezký vidět, kdo tomu tady vládne :D a ta korunka vypadá taky fajn, ještě si vypnu uBlock Origin, ať tu zbytečně nic nefiltruju...

jsem rád, ještě tam bude pár změn... logo mě třeba zatím se*e :D ale asi to zatím dám jako default.. a budu řešit problémy :D

Odkaz na příspěvek

Asi jste si mohli všimnout, že došlo k další várce změn. Pomaličku ale jistě to dávám dohromady. 

Poprosím tedy o další sadu "nejdůležitějších problémů" (pokud to tedy půjde).

Předem děkuji za spolupráci :)

Jinak klidně můžete zasílat i nepřeložené části fóra. Když už se s tím budu dělat, tak to vezmu krásně od základů ;)

Odkaz na příspěvek
  • 2 weeks later...
On 15. 11. 2020 at 0:26, Romantus97 napsal(a):

Přijdu po letech a něco se po... Náhoda? mZamyslenym

No, mě to blbnulo už od jara, fórum se načetlo, ale už ne jednotlivý vlákna, a tak jsem to zkusil jednou za čas a pořád mi to nechtělo korektně běhat. A poslední dobou občas nešlo vůbec.

Odkaz na příspěvek
  • 1 year later...
Před 7 hodinami, milanfon napsal(a):

Ahoj a ani do spamu?

Ve SPAMU nic(Nikde ve GMAILu jsem to nenašel) a dokonce mi to nepřijde ani na E-mail Profi od Seznamu, pouze jen klasický e-mail od Seznamu. Takže jsem vyzkoušel několik e-mail adres a funguje jen jedna. 

Editoval(a) CzechDaniel
Odkaz na příspěvek
On 13. 9. 2022 at 16:41, CzechDaniel napsal(a):

Ve SPAMU nic(Nikde ve GMAILu jsem to nenašel) a dokonce mi to nepřijde ani na E-mail Profi od Seznamu, pouze jen klasický e-mail od Seznamu. Takže jsem vyzkoušel několik e-mail adres a funguje jen jedna. 

To je hodně divný, zkusím kouknout na problém. 

• Souhlasím 1
Odkaz na příspěvek

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.

Přihlásit se teď
  • Vytvořit nové...