Umprofethi 0 Zveřejněno Listopad 8, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 8, 2020 Čus lidi, mám v compu klasický kabelový připojení (ethernet do routeru, žádná optika bohužel) + jsem schopnej připojit můj mobil (data) jako druhý. Celkem by mě zajímalo jestli neznáte nějakou apku, případně nastavení v systému (win 10), který jsem nenašel a umožňovalo by mi rozdělit úlohy mezi ty 2 připojení. Uvedu na příkladu: stahuju hru a poslouchám u toho hudbu nebo se dívám na film, s čímž mají obvykle problém jak kabel tak mobil, tak bych to rozdělil že přes data na mobilu bych stahoval hru a přes kabel dělal ten zbytek. Bohužel jsem sám nic takovýho nenašel tak jestli někdo neví o něčem. Předem díky za rady Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Hele ovladače některých základních desek (MSI, Asus) to často umí, ale jestli nic takového nemáš, tak na Windowsu je to docela porod. Na Linuxu nebo OS X to jde celkem jedoduše, ale tady tě můžu odkázat tak leda na takovýto návod 😅 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 471 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Našel jsem ještě ForceBindIP, což by měla být aplikace právě na přidělování internetových adaptérů aplikacím. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 2 hodinami, Petr.siska napsal(a): Našel jsem ještě ForceBindIP, což by měla být aplikace právě na přidělování internetových adaptérů aplikacím. Však to jsem posílal 😅 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 471 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 (upraveno) Před 6 minutami, milanfon napsal(a): Však to jsem posílal 😅 Měl jsem asi nějaké zatmění. Pořádně jsem se nepodíval na obsah. Viděl jsem jen příkazový řádek, což mi nekorespondovalo s tím, co jsem našel já. A taky jsem se nepodíval na další text Minimálně v mém odkazu je navíc stejný program, ale i s GUI. Editoval(a) Listopad 9, 2020 Petr.siska 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Gruber 3 Zveřejněno Listopad 25, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 25, 2020 Přejdi Linux nebo macOS, tam to jde jednoduše. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Dangel 173 Zveřejněno Listopad 25, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 25, 2020 Před 35 minutami, Tomáš Gruber napsal(a): Přejdi Linux nebo macOS, tam to jde jednoduše. ale tam zase moc jednoduše nejde některým lidem ovládání Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Gruber 3 Zveřejněno Listopad 27, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 27, 2020 On 25. 11. 2020 at 14:15, Dangel napsal(a): ale tam zase moc jednoduše nejde některým lidem ovládání Mně přijde, že se Windows ovládá strašně. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď