Neikless 0 Zveřejněno Listopad 8, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 8, 2020 Zdravím, už déle se mi viklá USB konektor v portu, takže se mi sluchátka neustále vypínají a zapínají, takže mě to dost štve, a pak to začíná dělat takové praskavé zvuky. A od vás bych chtěl vědět, jestli neznáte nějaký způsob nebo zlepšovák, kterým bych mohl viklání zastavit, napadlo mě to přilepit třeba izolepou, ale nevím jak by to vypadalo, a asi to neni moc dobrý nápad. Děkuji za všechny rady. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
milanfon 672 Zveřejněno Listopad 8, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 8, 2020 Docela rád bych viděl fotku toho portu, protože tohle většinou jen tak neopravíš 😄 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Neikless 0 Zveřejněno Listopad 8, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 8, 2020 Před 14 minutami, milanfon napsal(a): Docela rád bych viděl fotku toho portu, protože tohle většinou jen tak neopravíš 😄 snad to bude stačit. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Neikless 0 Zveřejněno Listopad 8, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 8, 2020 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Petr.siska 471 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Před 16 hodinami, Neikless napsal(a): snad to bude stačit. Napiš model notebooku (podle klávesnice nějaké Lenovo??). Je možné, že více uživatelů má podobný problém a dalo by se případné řešení nalézt i na netu. Co mě napadá je, že v tom místě není deska (třeba už z výroby) pořádně přichycena k šasi a tedy v místě s usb konektorem je větší průhyb, který pohybuje i s ostatními konektory, tedy i s jackem. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Neikless 0 Zveřejněno Listopad 9, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 9, 2020 Ano je to Lenovo, Lenovo IP L340 ,to je dost možné, a dá se to nějak utáhnout nějakým šroubováčkem nebo něčím, aby se to neviklalo? Před 5 hodinami, Petr.siska napsal(a): Napiš model notebooku (podle klávesnice nějaké Lenovo??). Je možné, že více uživatelů má podobný problém a dalo by se případné řešení nalézt i na netu. Co mě napadá je, že v tom místě není deska (třeba už z výroby) pořádně přichycena k šasi a tedy v místě s usb konektorem je větší průhyb, který pohybuje i s ostatními konektory, tedy i s jackem. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď