Marek Bobák 1 Zveřejněno Listopad 2, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 2, 2020 Čaute, kupil som starší PC s Intel i5 6600K, procesor je osadený v základnej doske Asus B150 Pro Gaming, chcel by som ho ale pretaktovať kedže je to K verzia. Chcem sa opýtať či musím kúpiť len základnú dosku nejakú Z170 alebo môžem ísť do novšej Z270. Za odpovede ďakujem Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukáš Vašek 2 Zveřejněno Listopad 2, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 2, 2020 Ahoj, já mám Z170 i7-6700k a taktoval jsem v poho. Nicméně radši si počkej na potvzení dalších, taktoval jsem poprvé Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
westikkrystof 378 Zveřejněno Listopad 2, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 2, 2020 Před 1 hodinou, Marek Bobák napsal(a): Čaute, kupil som starší PC s Intel i5 6600K, procesor je osadený v základnej doske Asus B150 Pro Gaming, chcel by som ho ale pretaktovať kedže je to K verzia. Chcem sa opýtať či musím kúpiť len základnú dosku nejakú Z170 alebo môžem ísť do novšej Z270. Za odpovede ďakujem Ano, můžeš novější Z270 ale i Z170. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Marek Bobák 1 Zveřejněno Listopad 2, 2020 Author Report Share Zveřejněno Listopad 2, 2020 Oukej ďakujem, mne ide len o to že som dostal ponuku na z270 tak že či ju môžem kúpiť alebo musím hľadať z170. Každopádne ďakujem za odpovede. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď