Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 6, 2017 dnes sa mi stala taka divna vec ze som v pc ucebni vymenil 1 a 2 num. aa ked to zistila ucitelka tak ma zacala zdrbavat ze dostanem pokarhanie riaditelom wtf? jeden piatak skoro dostal ked otocil obrazovku monitoru mama divnu skolu aky mate na to nazor? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 6, 2017 Nemáte používat školní pomůcky jinak než na co jsou určeny. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 6, 2017 Pohoda, já dostal poznámku, když jsem si spustil Chrome a ne explorer To nemůže být horší Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 6, 2017 To jako vážně? A ostatní si pustili Edge a byli v pohodě, že? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 6, 2017 1 hour ago, Barendol napsal(a): To jako vážně? A ostatní si pustili Edge a byli v pohodě, že? V té době ještě Edge nebyl. To bylo na základce Na střední dostávám seřváno za to, že používám Operu... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 6, 2017 Před 58 minutami, milanfon napsal(a): V té době ještě Edge nebyl. To bylo na základce Na střední dostávám seřváno za to, že používám Operu... Rusalku? Opera je celkem dobrá alternativa. Osobně jsem jí taky používal. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 11, 2017 On 6. 12. 2017 at 15:41, Barendol napsal(a): Nemáte používat školní pomůcky jinak než na co jsou určeny. btw nakoniec mi dala prpisať pravidla a nechala ma Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 24, 2017 On 11. 12. 2017 at 16:32, Juraj napsal(a): btw nakoniec mi dala prpisať pravidla a nechala ma Protože když ten monitor bude otáčet každý druhý, za chvilku se ty kabely i to držadlo monitoru zkřiví nebo vylomí. To samý ty konektory. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích