Michal Cvek 2 Zveřejněno Březen 3, 2020 Report Share Zveřejněno Březen 3, 2020 Ktorý s chladičov je lepší a dostáva proce. na lepšie teploty 3600x. (áno viem že je to trocha overkill, ale mám radšej menšie teploty) Plánujem častejšie strihať. cca raz týždenné väčšie súbory cez týždeň niečo menšie, aby bol proce. na ako takých normálnych teplotách. Chladiče : Corsair A500 Dual Fan (novinka neviem či tomu moc veriť) NOCTUA NH-U12A NOCTUA NH-D15 SE-AM4 Be quiet! DARK ROCK PRO 4 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vojtěch Šokala 439 Zveřejněno Březen 3, 2020 Report Share Zveřejněno Březen 3, 2020 Já mám na 3600 Dark rock 4 (verzi bez PRO) a za mě dostačující a můžu doporučit 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Lukas 824 Zveřejněno Březen 3, 2020 Report Share Zveřejněno Březen 3, 2020 Dark rock4 jsem 6let provozoval na jednom z nejžhavějších CPU tý doby a naprosto bez problémů to uchladil i s 35% OC. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Michal Cvek 2 Zveřejněno Březen 4, 2020 Author Report Share Zveřejněno Březen 4, 2020 On 3. 3. 2020 at 19:15, Vojtěch Šokala napsal(a): Já mám na 3600 Dark rock 4 (verzi bez PRO) a za mě dostačující a můžu doporučit ešte na napadá či to narvem do tej to case : Fractal Design Meshify S2 Solid. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Vojtěch Šokala 439 Zveřejněno Březen 4, 2020 Report Share Zveřejněno Březen 4, 2020 Před 24 minutami, Michal Cvek napsal(a): ešte na napadá či to narvem do tej to case : Fractal Design Meshify S2 Solid. Jo.. to by se tam mělo vejít Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Mato Tot 0 Zveřejněno Březen 21, 2021 Report Share Zveřejněno Březen 21, 2021 a tento chladič nič? Tichučký a monštrózny za super cenu: scythe-scnj-5000-ninja-5 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď