Petr Tryharder Malina 18 Zveřejněno Leden 30, 2020 Report Share Zveřejněno Leden 30, 2020 Vy jste mi pomohli se sestavením PC, já vám pomohu s dotazy ohledně Pražské Integrované Dopravy, které si možná každý den cestou kladete a neznáte na ně odpověď. Jakožto veliký fanoušek MHD v Praze (Také ''šotouš'', i když se za něj nepovažuji) a budoucí řidič autobusu u Dopravního Podniku Praha, bych vám rád s pomohl s dotazy. Pokud se tento topic nehodí, smažte ho. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
jirkasta 562 Zveřejněno Únor 7, 2020 Report Share Zveřejněno Únor 7, 2020 On 30. 1. 2020 at 19:53, Petr Tryharder Malina napsal(a): Vy jste mi pomohli se sestavením PC, já vám pomohu s dotazy ohledně Pražské Integrované Dopravy, které si možná každý den cestou kladete a neznáte na ně odpověď. Jakožto veliký fanoušek MHD v Praze (Také ''šotouš'', i když se za něj nepovažuji) a budoucí řidič autobusu u Dopravního Podniku Praha, bych vám rád s pomohl s dotazy. Pokud se tento topic nehodí, smažte ho. To bych asi zvládl taky 1 Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď