Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 (upraveno) Když zapnu pc, jen se na vteřinu pohnou a rozsvítí větráky a svítí ramky, jinak pc nereaguje. + Svítí klávesnice VID_20191130_121527.mp4 Editoval(a) Listopad 30 Petr* Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 Nechal jsi to chvíli dele běžet? Protože mě se dělo neco podobného když jsem přenastavoval XMP režim ramek. Po chvíli se bios restartoval a vše jelo jak mělo. Asi 4x se pustil a zapl rychle Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 Takže PC se na sekundu zapne a pak se zase vypne ? Zkus vyndat jednu RAM btw v jakých slotech je máš ? 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 CLEAR BIOS . a uvidis co bude dalej. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 Před 7 hodinami, Vojtěch Šokala napsal(a): jakých slotech je máš ? Vypadá že je má 3 a 4. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 Před 14 minutami, Phoenix CZ napsal(a): Vypadá že je má 3 a 4. Taky si myslím. @Petr* dej je do 2 a 4 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 30 1 hour ago, Vojtěch Šokala napsal(a): Taky si myslím. @Petr* dej je do 2 a 4 Alebo má tá doska len 2 sloty na RAM ... ťažko povedať keďže nenapísal aké komponenty má v pc Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 1 Ramky mám ve slotech 1 a 3. Komponenty: Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 1 Před 12 hodinami, TOMAS ZERHAU napsal(a): Nechal jsi to chvíli dele běžet? Protože mě se dělo neco podobného když jsem přenastavoval XMP režim ramek. Po chvíli se bios restartoval a vše jelo jak mělo. Asi 4x se pustil a zapl rychle Nechal jsem to několik minut a nic se nestalo. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 1 Tak je zkus dát do 2 a 4 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 1 Před 3 hodinami, Vojtěch Šokala napsal(a): Tak je zkus dát do 2 a 4 Jsou ve 2 a 4 a je to pořád stejné jako ve videu. Nic se nezměnilo. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 1 Před 23 hodinami, Division2 Ubisoft napsal(a): CLEAR BIOS . a uvidis co bude dalej. Nepomohlo, pořád stejné. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 2 Počítač mám od Vánoc, do teď fungoval správně. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích