Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 dobrej den mohl by mi někdo poradit nějakou dobrou sestavu pc co zvladne aj 4 k a nejnovější hry na pěkne fps kde nebudu muset koupit 3 4 roky grafiku nebo procesor že to vydrží nějakou dobu a pojedou na tom nove hry na full detail bez problemu na pěkne fps předem děkuju :) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 36 minutami, Lukáš Krutil napsal(a): dobrej den mohl by mi někdo poradit nějakou dobrou sestavu pc co zvladne aj 4 k a nejnovější hry na pěkne fps kde nebudu muset koupit 3 4 roky grafiku nebo procesor že to vydrží nějakou dobu a pojedou na tom nove hry na full detail bez problemu na pěkne fps předem děkuju zazraky na počkanie, nemožne ihned. 4K plynulo za 25CZK ?? hmm, som zvedavy aka zostava by to zvladala za 25K. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 7 minutami, Division2 Ubisoft napsal(a): zazraky na počkanie, nemožne ihned. 4K plynulo za 25CZK ?? hmm, som zvedavy aka zostava by to zvladala za 25K. Nenapsal měnu třeba to je 25 tisíc euro 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 4k plynulé je tak za 50k minimálně, a n pár let dopředu...2x 2080ti 😅 a to už je za 60k, přepočítají si cenu, nebo se spokoj s Full HD Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 1 minutou, Hynex napsal(a): 4k plynulé je tak za 50k minimálně, a n pár let dopředu...2x 2080ti 😅 a to už je za 60k, přepočítají si cenu, nebo se spokoj s Full HD ešte tak s jednou 2080ti by som to riskol, predsa 60fps zatial, no a monitor 4K 120HZ ?? asus rog za 1000+€ . Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Na monitor jsem zapomněl do takové PC by se pořádně prodražilo Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 a teda bez toho 4k xDDDD Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Včera nebo předevčírem tu byla stejná otázka na PC za 25k mrkni na fórum Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích