Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Ahoj, mám nový zeskladaný pc a nefunguje display port ked zapnem pc a monitor najprv to ukaze no signal a potom prebliknu farby cervena modra zelena neviem co s tym ale hdmi funguje Prosím o pomoc diki Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Monitor by měl signál detekovat automaticky, ale zkus nějakým cuplikem na monitoru přepnout zdroj signálu manuálně. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 2 minutami, westikkrystof napsal(a): Monitor by měl signál detekovat automaticky, ale zkus nějakým cuplikem na monitoru přepnout zdroj signálu manuálně. ja som to najpr zapojil normalne cez display port a ukazovalo tam ze hdmi1 no signal tak som to dal cez hdmi a na monitore som nastavil cez display port a ukazuje no signal a preblikne cervena modra zelena mam monitor msi gaming optix mag241c a gigabyte rtx 2060 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Ten mám i já, a žádný takový problém jsem nezaznamenal 🤔 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 30 minutami, Samo Janovíček napsal(a): ja som to najpr zapojil normalne cez display port a ukazovalo tam ze hdmi1 no signal tak som to dal cez hdmi a na monitore som nastavil cez display port a ukazuje no signal a preblikne cervena modra zelena mam monitor msi gaming optix mag241c a gigabyte rtx 2060 Podle toho co píšeš, to děláš opačně. Zapoj display port, zapni pc a na monitoru přepni na display port, jestli něco naskočí. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 4 minutami, westikkrystof napsal(a): Podle toho co píšeš, to děláš opačně. Zapoj display port, zapni pc a na monitoru přepni na display port, jestli něco naskočí. ja na monitore mam zapnuty display port a ukazuje mi to no signal Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 Před 5 minutami, westikkrystof napsal(a): Podle toho co píšeš, to děláš opačně. Zapoj display port, zapni pc a na monitoru přepni na display port, jestli něco naskočí. neni mozne je ze nieco s gpu? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 První bych prověřil kabel. Ale všechno je možné. Špatný kabel, špatný konektor karty nebo monitoru. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Listopad 27 1 hour ago, Samo Janovíček napsal(a): Ahoj, mám nový zeskladaný pc a nefunguje display port ked zapnem pc a monitor najprv to ukaze no signal a potom prebliknu farby cervena modra zelena neviem co s tym ale hdmi funguje Prosím o pomoc diki zapoj OBE, aj hdmi aj DP. ked budes prepinat na monitore MUSIS vidiet na oboch obraz, minimalne rozsirenu plochu na jednom a druhy ako hlavny, potom odpoj HDMI a AUTOMATICKY SA MUSI nastavit DP ako primar, ak to nejde , zly kabel,zle nainstalovane ovladace - resp. nieco zle nastavene v nvidia control panel , pripadne vyresetuj monitor v menu co ale pochybujem ze moze byt vada.... , pripadne nacisto preinstaluj vga drivery pomocou DDU , atd atd... 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 2 On 27. 11. 2019 at 18:28, Division2 Ubisoft napsal(a): zapoj OBE, aj hdmi aj DP. ked budes prepinat na monitore MUSIS vidiet na oboch obraz, minimalne rozsirenu plochu na jednom a druhy ako hlavny, potom odpoj HDMI a AUTOMATICKY SA MUSI nastavit DP ako primar, ak to nejde , zly kabel,zle nainstalovane ovladace - resp. nieco zle nastavene v nvidia control panel , pripadne vyresetuj monitor v menu co ale pochybujem ze moze byt vada.... , pripadne nacisto preinstaluj vga drivery pomocou DDU , atd atd... dobre skusim ďakujem Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 2 On 27. 11. 2019 at 18:28, Division2 Ubisoft napsal(a): zapoj OBE, aj hdmi aj DP. ked budes prepinat na monitore MUSIS vidiet na oboch obraz, minimalne rozsirenu plochu na jednom a druhy ako hlavny, potom odpoj HDMI a AUTOMATICKY SA MUSI nastavit DP ako primar, ak to nejde , zly kabel,zle nainstalovane ovladace - resp. nieco zle nastavene v nvidia control panel , pripadne vyresetuj monitor v menu co ale pochybujem ze moze byt vada.... , pripadne nacisto preinstaluj vga drivery pomocou DDU , atd atd... mám zapojene hdmi aj display port a ked na minitore prepnem na DP tak je chvuli cierna obrazovka potom sa monitor zapne a furt ukazuje hdmi 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 2 Před 6 minutami, Samo Janovíček napsal(a): mám zapojene hdmi aj display port a ked na minitore prepnem na DP tak je chvuli cierna obrazovka potom sa monitor zapne a furt ukazuje hdmi 1 nedetekuje signal, snazi sa vyhladavat signal na vstupoch, grafiku a monitor na inom pc odskusat, samostatne, nie spolu. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Prosinec 2 Před 48 minutami, Division2 Ubisoft napsal(a): nedetekuje signal, snazi sa vyhladavat signal na vstupoch, grafiku a monitor na inom pc odskusat, samostatne, nie spolu. nemam ako ale diki za pomoc Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích