Jump to content

Potrebujem dobrú teplovodivú pastu

Recommended Posts

Mám to pre notebook, potrebujem prepastovať Procesor aj Grafiku a nemám problém kúpiť pasty 2 (pre každý komponent inú), pokojne i el. vodivé, dám si pozor. Má niekto nejaký tip ?  Do pást sa veľmi nevyznám, viem že sa tam udáva Viskozita alebo hustota, každopádne neviem načo mi tieto údaje sú a ako moc ovplyvňujú jej vodivosť, ak má niekto nejaký extra čas môže mi to vysvetliť :D 

CPU: Intel Core i5 7300HQ

GPU: Nvidia GTX 1050 4GB 

Mimochodom, toto je moje prvé prepastovanie takže by bolo dobré keby k tým pastám dostanem dávku, ktorú by som mohol použiť 2x keby som pri tom niečo dosral... Ešte raz, chcem Pastu na GPU a CPU Notebooku, kúpim i 2, môžu byť el. vodivé, bolo by fajn keby mám dávku na viac použití.

Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
Před 11 minutami, MartinRusnak napsal(a):

Mám to pre notebook, potrebujem prepastovať Procesor aj Grafiku a nemám problém kúpiť pasty 2 (pre každý komponent inú), pokojne i el. vodivé, dám si pozor. Má niekto nejaký tip ?  Do pást sa veľmi nevyznám, viem že sa tam udáva Viskozita alebo hustota, každopádne neviem načo mi tieto údaje sú a ako moc ovplyvňujú jej vodivosť, ak má niekto nejaký extra čas môže mi to vysvetliť :D 

CPU: Intel Core i5 7300HQ

GPU: Nvidia GTX 1050 4GB 

Mimochodom, toto je moje prvé prepastovanie takže by bolo dobré keby k tým pastám dostanem dávku, ktorú by som mohol použiť 2x keby som pri tom niečo dosral... Ešte raz, chcem Pastu na GPU a CPU Notebooku, kúpim i 2, môžu byť el. vodivé, bolo by fajn keby mám dávku na viac použití.

bez zavahania rovno poviem, Thermal Grizzly Kryonaut balenie za 15€ to ti vystaci na pokusy  , osobne odskusane na notebooku aj grafikach aj procakoch. a je bez rizika ze odpalis nieco. pozor, tekuty kov casom po par mesiacoch koroduje, staci pozriet na nete, specialne Der8auer .  alebo si rovno zozen Hitachi thermal pad TC-HM03 , a ked zozenies TC-HM03  tak okamzite kupim od teba hned. :HandsUp:

Editoval(a) Division2 Ubisoft
Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatních sítích
  • 1 month later...
  • 11 months later...

Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet

K zanechání komentáře musíte být člen

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet v naší komunitě.

Zaregistrovat se

Přihlásit se

Už máte účet? Přihlašte se zde.