MartinRusnak 0 Zveřejněno Říjen 28, 2019 Report Share Zveřejněno Říjen 28, 2019 Mám to pre notebook, potrebujem prepastovať Procesor aj Grafiku a nemám problém kúpiť pasty 2 (pre každý komponent inú), pokojne i el. vodivé, dám si pozor. Má niekto nejaký tip ? Do pást sa veľmi nevyznám, viem že sa tam udáva Viskozita alebo hustota, každopádne neviem načo mi tieto údaje sú a ako moc ovplyvňujú jej vodivosť, ak má niekto nejaký extra čas môže mi to vysvetliť CPU: Intel Core i5 7300HQ GPU: Nvidia GTX 1050 4GB Mimochodom, toto je moje prvé prepastovanie takže by bolo dobré keby k tým pastám dostanem dávku, ktorú by som mohol použiť 2x keby som pri tom niečo dosral... Ešte raz, chcem Pastu na GPU a CPU Notebooku, kúpim i 2, môžu byť el. vodivé, bolo by fajn keby mám dávku na viac použití. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 602 Zveřejněno Říjen 28, 2019 Report Share Zveřejněno Říjen 28, 2019 (upraveno) Před 11 minutami, MartinRusnak napsal(a): Mám to pre notebook, potrebujem prepastovať Procesor aj Grafiku a nemám problém kúpiť pasty 2 (pre každý komponent inú), pokojne i el. vodivé, dám si pozor. Má niekto nejaký tip ? Do pást sa veľmi nevyznám, viem že sa tam udáva Viskozita alebo hustota, každopádne neviem načo mi tieto údaje sú a ako moc ovplyvňujú jej vodivosť, ak má niekto nejaký extra čas môže mi to vysvetliť CPU: Intel Core i5 7300HQ GPU: Nvidia GTX 1050 4GB Mimochodom, toto je moje prvé prepastovanie takže by bolo dobré keby k tým pastám dostanem dávku, ktorú by som mohol použiť 2x keby som pri tom niečo dosral... Ešte raz, chcem Pastu na GPU a CPU Notebooku, kúpim i 2, môžu byť el. vodivé, bolo by fajn keby mám dávku na viac použití. bez zavahania rovno poviem, Thermal Grizzly Kryonaut balenie za 15€ to ti vystaci na pokusy , osobne odskusane na notebooku aj grafikach aj procakoch. a je bez rizika ze odpalis nieco. pozor, tekuty kov casom po par mesiacoch koroduje, staci pozriet na nete, specialne Der8auer . alebo si rovno zozen Hitachi thermal pad TC-HM03 , a ked zozenies TC-HM03 tak okamzite kupim od teba hned. Editoval(a) Říjen 28, 2019 Division2 Ubisoft Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
westikkrystof 460 Zveřejněno Říjen 29, 2019 Report Share Zveřejněno Říjen 29, 2019 Do nedávna jsem používal ARCTIC MX-2 a nemůžu si stěžovat. Teď jsem přešel na ARCTIC MX-4. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Adam Ostrolucký 0 Zveřejněno Listopad 30, 2019 Report Share Zveřejněno Listopad 30, 2019 (upraveno) . Editoval(a) Listopad 30, 2019 Adam Ostrolucký Nechcene Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Tomáš Gruber 3 Zveřejněno Listopad 25, 2020 Report Share Zveřejněno Listopad 25, 2020 Arctic MX-2. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď