Filip Procházka 0 Zveřejněno Říjen 7, 2019 Report Share Zveřejněno Říjen 7, 2019 Dobrý den, mám v PC G.SKILL DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws 2x 4GB , vzhledem k oznámení Red dead redemption 2 na PC bych rád zvětšil paměť ať mám větší rezervu pro hraní. Chtěl jsem dokoupit zase 2x4GB ale ty už nejsou na Alze , nabízejí nejnižší 2x 8GB (za stejnou cenu co jsou na jiných stránkách 2x4GB). Chtěl jsem se zeptat jestli mi to nebude dělat bordel když zapojím 2x4 GB a 2x 8GB stejného typu RAM? Děkuji. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Division2 Ubisoft 378 Zveřejněno Říjen 7, 2019 Report Share Zveřejněno Říjen 7, 2019 Před 23 minutami, Filip Procházka napsal(a): Dobrý den, mám v PC G.SKILL DDR4 3200MHz CL16 Ripjaws 2x 4GB , vzhledem k oznámení Red dead redemption 2 na PC bych rád zvětšil paměť ať mám větší rezervu pro hraní. Chtěl jsem dokoupit zase 2x4GB ale ty už nejsou na Alze , nabízejí nejnižší 2x 8GB (za stejnou cenu co jsou na jiných stránkách 2x4GB). Chtěl jsem se zeptat jestli mi to nebude dělat bordel když zapojím 2x4 GB a 2x 8GB stejného typu RAM? Děkuji. a je to tu, 6core pre hry a 16GB ram, 8GB gpu ram. no pekne, teším sa. a k pamätiam, skús skombinovať rovnake CL a frekvenciu ram. ak máš CL15/16xxx a 3000mhz tak kup hoc aj inu značku ale rovnaké parametre. alebo predaj svoje a vymeň za iné. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď