Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 22 Chci si koupit lepší počítač a budu rád za vaše rady já si poskládal tento pc https://www.czc.cz/d4oatso210gvcb8t5kq7dtug96/seznam je v pořádku na hraní fullhd aspoň 60fps s natáčením her gta V csgo pubg.....? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 22 Sestava je v pohodě akorát nezapomen že budeš muset udělat update BIOSu 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 22 Před 3 hodinami, Vojtěch Šokala napsal(a): Sestava je v pohodě akorát nezapomen že budeš muset udělat update BIOSu Nebo jestli máte nakou jinou sestavu? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 22 Před 33 minutami, Adam touš napsal(a): Nebo jestli máte nakou jinou sestavu? Sestavu bych nechal tak jak je akorát jsem zmínil že nesmíte zapomenout na update BIOSu pokud si PC sestavujete sám Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Září 22 Před 1 hodinou, Vojtěch Šokala napsal(a): Sestavu bych nechal tak jak je akorát jsem zmínil že nesmíte zapomenout na update BIOSu pokud si PC sestavujete sám Děkuji Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích