J4N 52 Zveřejněno Květen 31, 2019 Report Share Zveřejněno Květen 31, 2019 zdarec panove otazocka kolko zvladne 4 pinovy konektor max V doteraz bol napajkovany na 5V ledky zvladne aj viac ako 5v ledky DIK @David Morávek (Dave) Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Květen 31, 2019 Report Share Zveřejněno Květen 31, 2019 Ahoj pokud dáš vyšší namětí akorát můžeš zničit po delší době ledky a nebo je zničíš okamžitě. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
J4N 52 Zveřejněno Květen 31, 2019 Author Report Share Zveřejněno Květen 31, 2019 takze 5v ledky su najlepsie nato napajat , lebo videl som aj 12v ledky preto sa pytam ci by vydrzal ten pin 😁ale 5v stacia mne uplne len tak mi napadlo ci to dokaze dat aj vyssie dik david Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
David Morávek (Dave) 244 Zveřejněno Květen 31, 2019 Report Share Zveřejněno Květen 31, 2019 jo takhle. tak to s eomlouvám má chyba. Jestli myslíš RGB header na základové desce, tak ano ten je jakoby až na 12V ( 4 pin). Snad jsem pomohl Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
J4N 52 Zveřejněno Červen 1, 2019 Author Report Share Zveřejněno Červen 1, 2019 no ja som myslel , lebo ja mam ledky napojene z vonku v usb a ta redukcia (led controller) ja mam 5v ale uz som videl aj 5 -24v to znamema ze zvladne vsetky ovladace a kedze doma mam viac ovladacov aj ten led controller ktory zvladne 5az24v chcel som vediet ze kolko v max potiahne ten 4pin konektor lebo teoreticky ked mam led kontroller ktory zvladne viac V tak mohol by som napojit silnejsie ledky a toto neviem kolko potiahne ten 4pin konektor ja ma ledky napojene takto a led kontroller mam 5v aj ledky mam 5v Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Barry 12 Zveřejněno Únor 20 Report Share Zveřejněno Únor 20 Kouknul bych do navodu vyrobce desky. Kolik dokaze dát amper a podle toho bych zatizil ledkama. Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Recommended Posts
Ke komentování se musíte přihlásit nebo si vytvořit účet
K zanechání komentáře musíte být člen
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet v naší komunitě.
Zaregistrovat sePřihlásit se
Už máte účet? Přihlašte se zde.
Přihlásit se teď