Nahlásit příspěvek Zveřejněno Květen 24 Ahoj! Před cca 2 měsíci jsem si objednal tuto sestavu: https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=76676A70686F65774 Před nedávnem se počítač při zapínání začal chovat divně... Občas se zapíná takto: A občas takto (Normálně): Neví někdo, co s tím? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Květen 24 Pozrel by som sa na grafické ovládače či sú správne nainštalované, podla prvého obrázka ktorý si tu dal tak to tak vyzerá lebo presne tento problém mám dosť často pokiaľ robím PC a nemám nainštalovanú grafickú kartu až do doby pokiaľ nenainštalujem grafiku potom to je v pohode takže dopočujem nasledovne: 1. Skontroluj či máš správne nainštalovanú grafickú kartu (grafický ovládač) 2. Pokiaľ je Grafika nainštalovaná správne tak skus aktualizovať ovládač, nebolo by to po prvý krát čo by Nvidia alebo AMD dodrbalo Ovládač 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Květen 25 A máš tam nejnovější BIOS? 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Květen 25 1 hour ago, milanfon napsal(a): A máš tam nejnovější BIOS? Mám tam BIOS, který tam byl nainstalovaný už od výrobce. Zatím jsem ho neměnil Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Květen 25 (upraveno) Před 7 hodinami, Tixius24 napsal(a): Pozrel by som sa na grafické ovládače či sú správne nainštalované, podla prvého obrázka ktorý si tu dal tak to tak vyzerá lebo presne tento problém mám dosť často pokiaľ robím PC a nemám nainštalovanú grafickú kartu až do doby pokiaľ nenainštalujem grafiku potom to je v pohode takže dopočujem nasledovne: 1. Skontroluj či máš správne nainštalovanú grafickú kartu (grafický ovládač) 2. Pokiaľ je Grafika nainštalovaná správne tak skus aktualizovať ovládač, nebolo by to po prvý krát čo by Nvidia alebo AMD dodrbalo Ovládač Ok, díky. Zkusím to. Editoval(a) Květen 25 Viktor Jumdo Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích