Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 1 Ahoj, mám poněkud hodně hloupý dotaz, ale jak se dostanu do správy routeru? (Potřeboval bych vypnou DHCP a změnit IP adresu Dík moc Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 1 Pokud jsi připojenej kabelem, nebo bezdrátově k síti, tak si spusť cmd, zadej příkaz ipconfig /all, najdi si adresu Výchozí brány a tu zadej do svého prohlížeče (většinou vypadá asi nějak takhle: 192.168.X.1) 1 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 1 Děkuji Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 2 Ještě jedna otázka: do WAN portu můžu zapojit jen vstup?(POE) Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 2 Do WAN portu patří kábl tvého providera, ty máš k dispozici jen LANové rozhraní. 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 2 (upraveno) Koupil jsem totiž 2.router a nejsem si jistý s jeho zapojením Ještě se tedy ujistím: zapojím to tímto způsobem: Ethernet>1.router(WAN)>2.router(LAN) a potom už jenom vypnu na 2.DHCP a Přídělím mu stejnou IP adresu a budu mít v jedné sítí dva routery... Bude to takhle fungovat, nebo jsem ještě něco zapomněl? Editoval(a) Duben 2 Dave 04 Edit Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích