Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 1 (upraveno) Něco tu odložím, @milanfon ty určitě víš o co jde Editoval(a) Duben 1 Romantus97 6 5 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 1 "Mladý youtuber se zaměřením na techniku z Chomutova spatřen v Aorus flexx oblečení, fake clout tričku a s růžovými Air Maxy od vietnamce." 3 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 1 1 hour ago, brunovito666 napsal(a): "Mladý youtuber se zaměřením na techniku z Chomutova spatřen v Aorus flexx oblečení, fake clout tričku a s růžovými Air Maxy od vietnamce." opravuji slovosled: "Mladý youtuber z Chomutova se zaměřením na techniku spatřen v Aorus flexx oblečení, fake clout tričku a s růžovými Air Maxy od vietnamce." 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 2 To víš, ze mě už je celebrita, když jsem v reklamách na insta Před 16 hodinami, brunovito666 napsal(a): Mladý youtuber z Chomutova To není až tak úplně přesný 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 2 @milanfonsry, Chánov 2 2 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 20 On 2. 4. 2019 at 15:36, Romantus97 napsal(a): @milanfonsry, Chánov Snědá tíseň Hlavně se mi zdá, že tady nebylo uvedeno, že se jedná o PP 3 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 20 @jirkasta a ty nejsi placená propagance na ČD? 4 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Duben 21 Před 17 hodinami, Romantus97 napsal(a): @jirkasta a ty nejsi placená propagance na ČD? Ne, já se bavím naprosto o všem, ne jen o ČD Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích