Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 22 Nečekám tu nikoho běhavého, ale třeba se někdo najde... Můj rekord na 6 km je 20 min a 36 sekund, dneska běžím tohle dám to za 13 minut? Btw teď i s báglem Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 22 Před 7 hodinami, Romantus97 napsal(a): Nečekám tu nikoho běhavého, ale třeba se někdo najde... Můj rekord na 6 km je 20 min a 36 sekund, dneska běžím tohle dám to za 13 minut? Btw teď i s báglem Tvůj rekord jsem mnohonásobně překonal (za necelé 2 minuty) 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 22 @jirkasta hej, metro ani vlak se nepočítá Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 22 Před 42 minutami, Romantus97 napsal(a): @jirkasta hej, metro ani vlak se nepočítá A auto jo? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 23 @Filip Ulrich Jirka není Tary... Nejezdí 180 za hodinu... 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 23 Před 2 minutami, Romantus97 napsal(a): @Filip Ulrich Jirka není Tary... Nejezdí 180 za hodinu... Ale vlakem jsem 200 jel To se počítá 2 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 23 Jsem číšničil Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 23 Před 10 minutami, Romantus97 napsal(a): Jsem číšničil Škoda, že si Samsung tuhle appku nezamkl jen pro svoje telefony To by byla panečku konkurenční výhoda 1 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 23 @jirkasta By si podělal hodinový segment bude to drahý ale bude to stát za to... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích
Nahlásit příspěvek Zveřejněno Březen 23 (upraveno) Před 1 hodinou, jirkasta napsal(a): Škoda, že si Samsung tuhle appku nezamkl jen pro svoje telefony To by byla panečku konkurenční výhoda Huawei/Honor má appku na toto přimo v telefonu ne ? (Tím myslím předinstalovanou) Editoval(a) Březen 23 Vojtěch Šokala Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatních sítích